beauty blog

Sommar, sol utan ånger Sommar, sol utan ånger

Så kan du undvika att bränna dig i solen och samtidigt göra något bra för miljön och din hud

Personlig hygien kan också vara bra för planeten Personlig hygien kan också vara bra för planeten

Vi blir alla mer medvetna konsumenter, uppmärksammar överflödiga förpackningar när vi handlar och fyller på med återanvändbara kaffemuggar och vattenflaskor istället för engångsflaskor. Men en stor bidragande orsak till miljön som vi kanske...

Miljövänlig tandhygien Miljövänlig tandhygien

3,5 miljarder plasttandborstar används varje år. Det är en enorm siffra! Kan man ändra på det? Låt oss se tillsammans med varumärket Natural Family CO.

Rökning Rökning

I tusentals år har rökning varit en del av den mänskliga kulturen - oavsett om det är för att stödja medling, rening, religiösa riter eller avkoppling. Vilka tillfällen och möjligheter finns idag i vardagen?

Skin Care Hero Bakuchiol Skin Care Hero Bakuchiol

Vad är Bakuchiol, den trendiga ingrediensen alla pratar om? Var kommer den ifrån, hur fungerar den och vad har den för betydelse för hudvården?

Massiv kosmetika från La Saponaria Massiv kosmetika från La Saponaria

Miljöföroreningarna av förpackningsavfall är utan motstycke, varför trenden inom kosmetika går mot zero waste. Vad betyder det exakt och är det verkligen så enkelt som det låter? Det italienska märket La Saponaria har något för alla.

Aquatau från TAUTROPFEN Aquatau från TAUTROPFEN

Alla hudtyper drar nytta av Unique Solutions-behandlingsserie och särskilt TAUTROPFEN fuktgivande Aquatau-serum, som är en viktig produkt för att återuppliva ansiktsbehandlingen!