Solskensguiden

Solskensguiden

Din guide till problemfri njutning av solen

Sommaren är precis runt hörnet och med den glädjen att sola. Men hur njuter man egentligen av solen? Vilken solskyddsfaktor är den rätta? Och vad är skillnaden mellan mineral- och kemiska filter? Vi svarar på dessa och många andra frågor i den helt nya solskensguiden.

Dina frågor - våra svar

I Solskensguiden hittar du allt du behöver veta för en trygg sommar i solen. Våra tips och tricks hjälper dig att optimalt skydda din hud och njuta av solens strålar bekymmersfri. En tydlig tabell ger dig en snabb överblick över rätt solskyddsfaktor för din hudtyp.

Mineral eller kemisk? Vi förtydligar!

Vad betyder det när en solkräm innehåller ett mineral- eller kemiskt filter? I Solskensguiden kan du ta reda på mer om skillnaderna när det gäller hudbeteende, effektivitet, ingredienser (INCI), allergipotential och miljökompatibilitet, särskilt korallvänlighet.

Speciellt skydd för spädbarn och barn

Våra små behöver speciellt skydd mot solen. I solskensguiden hittar du detaljerad information om hur du skyddar spädbarn och barn säkert från UV-strålar och vilka produkter som är speciellt lämpliga för dem.

Vi hoppas att du gillar att bläddra igenom vår solskyddskategori och få en solig sommar!

Du kan ladda ner solskensguiden nedan.

Dokument