Våra varumärken

Hudvårdsrutin med 100%Pure Hudvårdsrutin med 100%Pure

100% Pure erbjuder rätt produkt för varje hudtyp och visar oss att ansiktsvård inte alltid behöver vara komplicerat eller tidskrävande.

Personlig hygien kan också vara bra för planeten Personlig hygien kan också vara bra för planeten

Vi blir alla mer medvetna konsumenter, uppmärksammar överflödiga förpackningar när vi handlar och fyller på med återanvändbara kaffemuggar och vattenflaskor istället för engångsflaskor. Men en stor bidragande orsak till miljön som vi kanske...

Massiv kosmetika från La Saponaria Massiv kosmetika från La Saponaria

Miljöföroreningarna av förpackningsavfall är utan motstycke, varför trenden inom kosmetika går mot zero waste. Vad betyder det exakt och är det verkligen så enkelt som det låter? Det italienska märket La Saponaria har något för alla.

Iris Anti-Aging Prebiotic från farfalla Iris Anti-Aging Prebiotic från farfalla

Nästan allt förändras för en kvinna under klimakteriet: utseendet, hennes roll ifrågasätts och kanske till och med jobbuppgifter. Ävenn huden får nya behov och behöver särskild vård. Den nya vårdlinjen från farfalla ger stöd i förändringstider med...

Carbon Star från Pai Carbon Star från Pai

För vård av fläckig hud är en helsvart ansiktsolja perfekt för natten. Detta ger ordet skönhetssöm en helt ny mening.

Miljövänlig förpackning på en ny nivå Miljövänlig förpackning på en ny nivå

Ytterförpackningar för kosmetika utgör en betydande andel av de förpackningar som produceras och även skräp. Med kartonger av gräspapper är de äntligen komposterbara och mycket mer miljövänliga vid produktion och avfallshanteringen.

Hyggeliger presentmagi Hyggeliger presentmagi

Det danska naturkosmetikmärket Urtekram erbjuder ett stort utbud av vårdprodukter som ger skandinavisk klarhet, livsstil och värme in i badrummet. Läs mer här.