Intensiv vård med ansiktsoljan från TAUTROPFEN

Intensiv vård med ansiktsoljan från TAUTROPFEN

Upptäck hemligheten bakom tidlös skönhet!

Välvårdad med en ansiktsolja från TAUTROPFEN

Vårdrutinen för krävande hud är nyckeln till ett strålande och ungdomligt utseende. Med TAUTROPFEN kan du upptäcka den optimala vården för din hud. De specialformulerade produkterna ger intensiv återfuktning, reducerar rynkor och förbättrar hudens struktur. Varje applicering skämmer bort din hud med högkvalitativa ingredienser och bevarar dess naturliga lyster.

Varför ska jag använda en ansiktsolja?

Ansiktsoljor kan ses som intensivvård, eftersom de förser huden med ytterligare näringsämnen. De är särskilt rika, återfuktar och kan stödja hudens skyddsbarriär. Torra hudtyper vårdas optimalt och får ny smidighet. Även känslig och mogen hud kan dra nytta av de vårdande och regenererande egenskaperna.

Är det inte för fett? Ger det inte oljig hy?

Nej. Tvärtom - de specialformulerade formuleringarna baserade på rent naturliga ingredienser återfuktar, balanserar talgproduktionen och lämnar ingen fet hinna. Ansiktsoljor kan ses som verkliga hudvårdsmirakel: De skyddar mot skadliga miljöpåfrestningar, stödjer hudens struktur och ger en hälsosam lyster.

TAUTROPFEN Ansiktsoljor - Särskilda ingredienser

TAUTROPFEN är särskilt stolta över de högkvalitativa ingredienser som används i deras ansiktsoljor. Bland dem finns:

  • Squalan: Skyddar huden mot fuktförlust och gör att huden känns extremt mjuk, silkeslen och inte fet. Squalan är hudens egen lipidkomponent och tolereras därför mycket väl.
  • Baobab: skyddar huden mot transepidermal vattenförlust. Det innebär att huden förlorar mindre vatten och därmed behåller fukten under en längre tid. Den har en utjämnande effekt och skyddar hudens naturliga barriärfunktion.
  • Bisabolol: Den naturliga råvarukällan för bisabolol är kamomillblomman. Den har antiinflammatoriska egenskaper. Samtidigt används den ofta för irritationer och främjar hudförnyelse. Bisabolol har samma effekt som "äkta kamomill", men med en mycket lägre allergifrekvens.
  • DEFENSIL®-PLUS: Med sina tre aktiva ingredienser skyddar denna patenterade kombination irriterad hud och är idealisk för såväl kliande som allergiska inflammationer. Den har lugnande egenskaper. Med sina aktiva ingredienser hjälper den till att förstärka och återuppbygga hudbarriären.
  • Vildrosolja: Vildrosolja från kontrollerad ekologisk odling främjar kollagenproduktionen och stimulerar cellförnyelsen. Som knappast någon annan olja aktiverar vildrosolja hudens regenerering med sitt unika, naturliga förhållande mellan omega 3- och omega 6-fettsyror.

En sann dröm för din hudvårdsrutin

Enastående i detta sammanhang är Baobab Repairing Calming Facial Oil, som är idealisk för krävande hudtyper. Den är utformad för att stödja hudens egen reparationsmekanism och stödja hudens skyddsbarriär med en mängd naturliga aktiva ingredienser, såsom squalan, baobabolja och bisabolol. Den högkvalitativa formulan förser huden med näringsämnen och ger den en strålande lyster. Den högkvalitativa oljan absorberas snabbt av huden, låter huden andas och gör den inte oljig - vilket gör den till en mild intensivvårdsprodukt för både morgon och kväll.

Mer om den optimala skönhetsrutinen à la TAUTROPFEN

En skönhetsrutin i 5 steg rekommenderas - beroende på hudtyp, vårdbehov eller preferenser kan det ena eller det andra steget vara valfritt. Vad alla är överens om är dock att mild och regelbunden ansiktsrengöring är avgörande för en hälsosam och välvårdad hud. Följande rekommendation riktar sig till krävande hudtyper som behöver lite extra omsorg.

  1. Det första och avgörande steget i hudvårdsrutinen är en grundlig rengöring. Endast effektiv rengöring befriar ansiktet från orenheter och gör det möjligt för de efterföljande stegen att få full effekt. Den milda Hyaluron Face Cleansing Gel rekommenderas för rengöring. Den tvålfria produkten rengör huden skonsamt samtidigt som den återfuktar den.
  2. Ett ansiktsvatten förbereder huden för att bättre absorbera ingredienserna i efterföljande hudvårdsprodukter och tar bort de sista resterna av talg, olja och smuts. Den milda, alkoholfria Ros Mild rosvatten kan rekommenderas här, som också ger skonsam vård. Speciellt under de varma månaderna ger den en underbart uppfriskande effekt.
  3. Ansiktsoljan. Denna arbetar djupt in i huden för att låsa in fukt och ge den ett mer ungdomligt utseende. Använd Baobab Repairing Calming Facial Oil för att förse huden med intensiva näringsämnen, fukt och essentiella fettsyror
  4. Återfuktning hjälper huden att bibehålla sin elasticitet för en smidig och strålande hy. Sea Buckthorn Moisturizing Facial Cream är idealisk för detta. Applicera krämen generöst för att intensivt återfukta huden. Omedelbart efter appliceringen är huden smidig, ser vitalare ut och är märkbart utjämnad.
  5. Ögonkräm är viktigt för att återfukta och ge näring åt den känsliga huden runt ögonen. Havtorn fuktgivande ögonkräm reducerar inte bara fina linjer, svullnader och mörka ringar utan mjukar också upp torrhetslinjer och tecken på trötthet.