Shoppa enkelt och säkert hos Ecco Verde!

På Ecco Verde hittar du för närvarande 20.800 naturkosmetiska produkter från internationella tillverkare och det blir löpande allt mer! På Ecco Verde hittar du allt som ditt hjärta begär, från handkrämer, schampon och kroppsvårdsprodukter till ett brett urval av hudvänliga mineralsmink!

Lika bra som som konventionell kosmetika

Naturkosmetik står för kemiska, syntetiska kosmetiska produkter i vad som helst. Tvärtom! Med naturkosmetika gör du inte bara något bra för kroppen, utan även miljön! Våra produkter är fria från skadliga kemikaliska cocktails samt mikroplastik och består av högkvalitativa ekologiska oljor och vegetabiliska råvaror, som till stor del kommer från kontrollerade ekologiska odlingar.

Inga kompromisser - bara äkta naturkosmetika

De flesta av våra produkter har naturkosmetika certifikat. Du undrar varför bara de flesta av produkterna är certifierade? Svaret är enkelt: ett varumärke kan inte alltid välja att bli certifierat. Certifieringar är i regel mycket dyra.

Speciellt små varumärken ofta inte har råd med dessa investeringar. Naturkosmetiska produkter sköts oft av småskaliga familjeföretag och dessa företag föredrar att investera pengarna i produktförbättringar snarare än certifikat. Många av dessa små varumärken uppfyller även utan certifikat naturkosmetiska standarder.

Så hur kan du vara säker på att du faktiskt köper naturkosmetika på Ecco Verde när enskilda varumärken är inte certifierade?

Vi Ecco Verde bestämde oss från början att inte kompromissa och hålla en rak linje, även om det inte alltid är så lätt. Bara så kan vi se till att våra kunder litar på oss och kan handla hos oss utan bekymmer.

Hur ser denna kompromisslösa väg ut? Det är enkelt: ett varumärke kan bara komma till EccoVerde på två sätt:

  1. När ett varumärke har en eller flera naturkosmetiska certifikat som garanterar kvaliteten på produkterna, tas den upp av oss.
  2. Har ett varumärke inga certifikat, kontrollerar vi produkterna själva och mycket noggrant. Uppfyller produkterna de riktlinjer och standarder som gäller för naturkosmetika, tas de också upp av oss.

Vi är vid dessa kontroller mycket strikta och ingår inga kompromissa. Om det exempelvis finns en stor efterfrågan på ett varumärke, men det inte överensstämmer med de naturkosmetiska standarderna, kommer den inte erbjudas av oss. Det kan också hända att sammansättningen av enskilda produkter ändras. Då testar vi igen för att säkerställa att standarderna för naturkosmetika fortfarande är uppfyllda.

Vid "blandad" katalog, det vill säga när ett varumärke erbjuder både naturkosmetiska samt konventionella produkter, är vi mycket försiktiga. Endast ett fåtal varumärken med blandad katalog hittas på Ecco Verde och då endast de produkter som äkta naturkosmetika. Generellt tenderar vi dock att inte lista varumärken på Ecco Verde, som inte till 100% erbjuder naturlig kosmetika.

Så vackert och enkelt kan det vara att handla

Shopping på Ecco Verde är enkelt och utan köer eller tunga shoppingväskor! Välj helt enkelt dina favoritprodukter, betala bekvämt med kreditkort, PayPal, autogiro, förskottsbetalning eller direktbetalning och vi kommer att göra resten. Vårt vänliga och kompetenta serviceteam hjälper dig vid eventuella frågor eller funderingar dig när som helst!