Carbon Star från Pai

Carbon Star från Pai

Carbon Star är namnet på den senaste skapelsen från det brittiska kosmetikmärket Pai. Den svarta ansiktsoljan formulerades för att återföra en fläckad hud i balans och ger samtidigt ordet skönhetssöm en helt ny mening.

Tack vare organisk svart kumminolja och växtbaserat aktivt kol tar COSMOS Organic-certifierad olja nattskiftet så att huden kan återhämta sig medan du sover. Med den geniala formuleringen vårdas huden optimalt under den nattliga regenereringsfasen och känns märkbart mjukare och trevligare på morgonen.

Aktiva ingredienser:

Ekologisk svart fröolja

Perfekt för igensatta porer och fläckig hud. Även känd som nigella, har oljan värderats för sina speciella egenskaper i över 2000 år. Den klargörande oljan är rik på vitaminer, karotener, antioxidanter, enzymer, fettsyror, järn och kolhydrater. Det håller akne-orsakande bakterier under kontroll, släpper ut fina linjer och kan också användas för pigmentstörningar.

Vegetabiliskt aktivt kol

Rengör intensivt och binder toxiner, föroreningar och överskott av talg. Dessutom erbjuder den en lätt peelingeffekt som tar bort döda hudceller och stimulerar regenerering.

Organiskt oljekomplex

En blandning av olika värdefulla antioxidantoljor som Andiroba, Copaiba och Acai förhindrar inflammation, stöder huden under ärrprocessen och reglerar talgproduktionen.

Märket

Sedan 2007 har Pai utvecklat naturkosmetika av hög kvalitet för alla som vill ge huden sin bästa - oavsett hur känslig den kan vara. Endast de bästa ingredienserna används utan kompromisser, varför certifiering av Soil Association enligt COSMOS-standarden är mycket viktig. Samtidigt bär märket Vegan Society och Leaping Bunny. Pai-produkter testas också oberoende för att säkerställa att de också är lämpliga för känslig hud och hud benägen att neurodermatit.

Upptäck Pai