Iris Anti-Aging Prebiotic från farfalla

Iris Anti-Aging Prebiotic från farfalla

Naturlig ansiktsvård från klimakteriet

Som kvinna går du grovt sett igenom tre livsfaser:

  • Den första fasen varar från födseln till puberteten.
  • Den andra börjar med den första menstruationen och slutar med den sista.
  • Detta följs av den tredje fasen i livet: en mogen kvinna.

Denna sista fas är emellertid ofta inte lika efterlängtad som den andra. Det uppfattas vanligtvis bara som en förlust när självbilden som kvinna börjar vackla och allt kan förändras: rollen som mamma, det yttre utseendet och kanske också jobbuppgifter. Det är en tid av förändring där nya mål definieras och kvinnlighet omprövas och en ny livsrytm eftersträvas.

Det är inte bara lätt, utan också mycket frestande att motverka den minskande ungdomen med hormonintag, lyft eller injektioner. För de kvinnor som väljer den naturliga vägen erbjuder eteriska oljor effektivt stöd: vare sig det är humörsvängningar, värmevallningar eller en förändrad hy.

Som en fjäril genomgår vår hud en metamorfos var 30:e dag. Men med åldern saktar denna process ner och huden blir med minskande östrogennivå torrare. Den tappar elasticitet och rynkor dyker upp. Dessutom blir huden tunnare och allt mer benägen för pigmentfläckar. Lyckligtvis kan naturkosmetiska aktiva ingredienser stimulera hudens aktivitet och därmed lindra tecken på åldrande. Farfalla använder eteriska oljor för både sensuellt välbefinnande och som djupt effektiva aktiva ingredienser i sina produkter. Fyra decenniers aromaterapi erfarenhet utgör grunden för att kunna använda den aktiva principen med utvalda eteriska oljor för hudens regenereringscykel. Ädla eteriska oljor och kallpressade organiska vegetabiliska oljor kombineras med hydrolater som är rika på aktiva ingredienser som i synergi med naturkosmetiska aktiva ingredienser som prebiotika och hyaluronsyra garanterar regenerering, åtstramning och uppstramning.

Hudfloran är den skyddande skölden för hudens hälsa

Hudytan koloniseras av otaliga bakterier och mikrober - detta kallas hudfloran eller mikrobiomet. De bildar en symbios på huden och är avgörande för dess hälsa. De skyddar mot skadliga mikrober och miljöpåverkan, stärker immunsystemet och hudbarriären och förbättrar hudens fuktbalans. Detta motverkar också hudens åldrande.

Balansen i hudfloran främjas av naturlig prebiotisk kosmetika som genom att främja livsvillkoren för användbara hudbakterier och stimulera deras aktivitet, säkerställer en önskad anti-aging effekt. Detta skyddar också hudfloran och håller den i balans. Samtidigt accelereras den naturliga exfolieringsprocessen som säkerhetsställer en mer strålande hy, samtidigt som hudens tjocklek främjas.

Iris Anti-Aging Prebiotisk ansiktsvård för mogen och mycket mogen hud från klimakteriet

Essentiell irisolja har inte bara en förtrollande doft och intensiva rengöringsegenskaper. Den erbjuder också effektiv anti-aging-prestanda. Det har en regenererande och cellskyddande effekt som bromsar hudens åldrande. Som en viktig ingrediens säkerställer den en djupt effektiv regenerering av mogen hud, Det naturliga aktiva ingredienskomplexet med mycket effektiv prebiotika ger huden intensiv fukt och förbättrar märkbart hudstrukturen samt stöder den mogna hudfloran och bibehåller dess fukt och stramar upp ansiktskonturen.