Hyggeliger presentmagi

Hyggeliger presentmagi

Denna fest kommer att bli trevlig - nordisk mysig. Det danska naturkosmetikmärket Urtekram erbjuder ett stort utbud av vårdprodukter som ger skandinavisk klarhet, livsstil och värme in i badrummet. Produkterna med ingredienser från extrakt av blåbär, tranbär, enbär och rosor är perfekta presenter.

JUL PÅ DANSKA?

Ta en extra portion mys, alla dina nära och kära och några trevliga traditioner: Den 1 december i Danmark tänds ett kalenderljus som brinner ned i etapper fram till den 24 december. Och så är det förstås också mycket umgänge i den nordiska tiden innan jul: i advent bjuds det in till Julefrokost, en jullunch där vänner, familj och kollegor träffas. Det finns även små rustika julmarknader över hela landet. Själva julfirandet börjar sedan den 23 december med utsmyckning av granen. Och presenterna till festen ska såklart inte saknas...

VÅR PRESTIDÉ: EN KÄRLEKFULL KRAM

I år insåg vi hur viktigt det är att vara nära våra nära och kära. Men tyvärr kan vi bara visa den känslomässiga tillgivenheten i begränsad utsträckning genom fysisk närhet för tillfället. Om du letar efter en annorlunda julkram som du kan ge bort i present är presentidéerna från Urtekram något för dig. Urte heter inte "örter" och Kram "kramar" för ingenting.

Urtekrams vårdprodukter, certifierade av Ecocert Cosmos Organic, innehåller kraftfulla aktiva ingredienser från bär, blommor och blad, som ger rik vård och som skämmer bort både kropp och själ. Med ingredienser av 99-100% naturligt ursprung är formuleringarna lätt biologiskt nedbrytbara, 100% veganska och redan 85% av alla produkter är fyllda i växtbaserade förpackningar från sockerrörsavfall. Eftersom de alla är kärleksfullt utvecklade och tillverkade i Skandinavien finns det alltid en bit av den nordiska livsstilen och framför allt en kärlek till naturen i varje tub. En kärleksfullt vald gåva ersätter inte på något sätt fysisk närhet, men den kan ge ett leende och en "jag är älskad"-känsla. Vi anser att följande nordiska presentidéer är särskilt lämpliga:

Nordic Berries - den näringsrika vitaminboosten

Den fruktiga serien Nordic Berries för in den söta doften av nordiska bär in i badrummet. Med ekologiska extrakt från havtorn, blåbär och tranbär är denna vårdserie full av vitaminer och antioxidanter som stärker hud och hår. De fruktiga ingredienserna skämmer bort sinnena och förser huden med allt den behöver, speciellt under vintermånaderna. Vitaminer och antioxidanter i kombination med hyaluronsyra ger närande fukt, medan extrakt av pilbark främjar vitalisering av hudens balans.

Rose - det blommiga avbrottet

Serien Rose förför sinnena med sin delikata blomdoft av den ädla damascenerrosen och tar hem ett hav av blommor från det danska Mariager. Det är inte för inte som Urtekrams hem är känt som "Rosornas stad". Ekologisk rosenpelargonolja är känd för sina lugnande och närande egenskaper och ger dig tillsammans med rosenblomsvatten och extrakt blommigt mjuk hud och välvårdat hår.

Men – den okomplicerade vården för män

Den viktigaste regeln: inga strumpor under granen. Den okomplicerade serien med sin maskulina, friska doft av enbär erbjuder nordiska vård-must-haves för män. 2-i-1 vårdprodukterna med en effektiv kombination av ekologisk baobab, ekologisk lakritsrot och ekologiskt aloe vera-extrakt rengör och vårdar effektivt hud och hår.

Här hittar du vårt breda sortiment av URTEKRAM-produkter.

Om URTEKRAM

HEJ! Visste du att... Det nordiska skönhetsmärket Urtekram har funnits i nästan 50 år: företaget har alltid producerat ekologisk mat och naturlig kosmetika i hjärtat av Danmark. 1972 öppnade den lilla "Urtekræmmer", en slags hälsokostaffär, i Köpenhamn. 1989 etablerades äntligen dagens produktionsanläggning vid Mariager Fjord i danska Nordjylland. Atmosfären där hår-, hud- och tandvårdsprodukterna produceras för den tyska och österrikiska marknaden är lantlig, tyst och familjär. Urte - det här är de örter och växtbaserade ingredienser som används i de säkert biologiskt nedbrytbara produkterna. De är alla veganska, av naturligt ursprung, certifierade av Ecocert Cosmos Organic och fyllda i växtbaserade förpackningar gjorda av sockerrörsavfall. Men Urtekram betyder mycket mer! Det ligger mycket pionjäranda och engagemang i namnet, samt en kärleksfull, varm omfamning av naturen! För det är vad Urtekram står för:

URTE | örter
KRAM | kram