Aquatau från TAUTROPFEN

Aquatau från TAUTROPFEN

Intensiv fukt med den superaktiva ingrediensen fackellilja

TATUROPFENs återfuktande serum Aquatau Vital från Unique Solutions gynnar alla hudtyper. Tack vare den superaktiva fackelliljan är produkten ett måste för fuktgivande hudvård.

Fackelliljan är en viktig ingrediens i denna fuktkräm, stödd av organisk Aloe Vera, hyaluronsyra och malakit. Extraktet som används odlas ekologiskt i södra Frankrike. Eftersom blomningstiden bara är 6 veckor om året så finns det inte mycket tid att samla eller ”mjölka” dessa värdefulla blommor. Men dess unikhet beror också på mängden, det behövs 2 000 blommor per liter nektar. Men den verkliga skatten är en blandning av fruktos, aminosyror, mineraler och enzymer som innehåller ingredienser som främjar cellförnyelse och som skyddar huden som en sköld.

Den unika effekten syns bäst efter rengöring och toner och garanterar optimal återfuktning. Helst kompletteras Aquatau-serum med andra produkter från Unique Solutions-serien.

Vid den oberoende testanläggningen Derma Consult Concept GmbH utfördes ett användningstest på 20 kvinnor. Detta resulterade i följande resultat under 28 dagar relativt baslinjen och obehandlat kontrollområde:

Hudfuktighet (+ 27,2%)
Hudfasthet (+ 12,9%)
Hudens elasticitet (+ 7,2%)
Hudens mjukhet (+ 21,2%)