Primavera naturkosmetika

Naturlig vård, eteriska oljor och doftblandningar för kroppens och själens välbeinnande förenade under ett namn: PRIMAVERA .

Handla efter kategorier

Marken / Primavera

Primavera: 248 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

PRIMAVERA har varit synonymt med aromaterapi sedan mitten av 1980-talet. Med decennier av erfarenhet, kan PRIMAVERA nu hänvisa till ett stort produktsortiment inom kroppsvård och aromaterapi samt tillbehör. Fokus ligger på ett helhetsperspektiv baserat på balans mellan hälsa, skönhet och välbefinnande.

Stor vikt läggs på högsta kvalitet, utvalda naturliga ingredienser, Fair-Trade, respektfull interaktion med natur och människor och ansvar. På PRIMAVERA är man nämligen övertygad om att endast rena och naturliga ingredienser och ansvarsfullt beteende gör så att slutprodukten ha en positiv effekt på välbefinnandet. Därför främjar PRIMAVERA hållbart och ekologiskt jordbruk och Fair-Trade-relationer.

Dessutom avvisar PRIMAVERA strikt djurförsök och använder inga animaliska ingredienser för produkterna, utom obehandlat ekologiskt bivax och ekologisk mjölk vars positiva effekter på huden helt enkelt är överväldigande. Detta gör cirka 3/4 av PRIMAVERA-produkterna veganska.

Med PRIMAVERA-produkter kan du vara säker på att följande ämnen inte ingår:

  • syntetiska ingredienser
  • parabener
  • genetiskt modifierade organismer
  • kemiska färgämnen, doftämnen och konserveringsmedel