Martina Gebhardt naturkosmetika

Martina Gebhardt naturkosmetika

Hela produktutbudet av Martina Gebhardt i en överblick

Nyfikenhet, forskningsanda och mod till innovativa och traditionella recept från olika kulturer utgör grunden för Martina Gebhardt Naturkosmetik. Med decennier av erfarenhet och forskning inom örter, medicinalväxter, spagyrik och naturkosmetika erbjuder Martina Gebhardt ett brett utbud av vårdprodukter, som inte bara är 100% naturliga, utan även mycket effektiva - bara det bästa för skönheten!

Det faktum att Martina Gebhardt med rätta beskrivs som en "pionjär inom naturkosmetika" kan ses senast från det faktum att hennes företag var den första i världen att konvertera hela sitt sortiment till demetercertifierade råmaterial och produktion under 2010. Demeter går ett steg längre än ekologiskt och förstår jorden som en levande organism, som skapar en högre ordning genom bio-dynamisk odling, till exempel i växter. Först då blir de sanna "livsmedel" som bättre kan närvara och skydda kropp, sinne och själ.

Kategorier:

Martina Gebhardt: 79 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Utifrån devisen är lite oftast är mer, tillverkar Martina Gebhardt demetercertifierad, bio-dynamisk naturkosmetika, för vars tillverkning uteslutande aktiva ingredienser används som kompletterar varandra på ett meningsfullt sätt.

Hennes tillvägagångssätt mot kosmetika, natur och skönhet är också mycket väl knuten till namnet på hennes linje för mogen hud - som heter "HAPPY AGING". Alla människor är åldrande, det är en ostoppbar, naturlig process, som bör åtföljas av glädje och ett leende - med ett leende och Martina Gebhardt kosmetika vacker och frisk in i framtiden!

Produktionen av Martina Gebhardt-produkter sker enligt rytmiska och biologisk-dynamiska aspekter och följer en utomordentligt hög kvalitetsstandard. De innehåller:

  • 100% naturliga råvaror
  • inga naturidentiska ämnen, tensider, glycerin, titanoxid och ingen alkohol i krämerna och mjölkerna
  • inga råmaterial för vilka djur torterats eller dödats
  • bara ingredienser som även är aktiva ingredienser
  • inga konserveringsmedel
  • mer än 95% av råvarorna från ekologiskt eller demeter-kontraktsjordbruk
  • Spagyriska essenser från egen produktion

Dina produkter är:

  • demeter-certifierade
  • IHTK-certifierade