Naturkosmetika från La Saponaria

Naturliga vårdprodukter för barn och vuxna - även för DIY

Handla efter kategorier

Marken / La Saponaria

La Saponaria: 254 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

La Saponaria erbjuder handgjorda naturliga kosmetika och råvaror för att göra dina egna produkter. På La Saponaria tror man först och främst på handarbete – det återspeglas också i det stora utbudet av råvaror för den egna produktionen. Vad kan vara trevligare än att ta hand om dig själv med kosmetika som du har gjort själv? – Att veta att det bara innehåller ingredienser som du själv valt och som framför allt inte innehåller några skadliga ämnen...

Historien om det italienska varumärket La Saponaria började för mycket länge sedan, när en av de två grundarna - Luigi - upptäckte sin kärlek till tvål och dofter och började sedan tillverka tvålar under vakande öga och ledning av sin mormor. Att studera kemi verkade vara den logiska konsekvensen. Sedan träffade han Lucia och de första experimenten kunde börja.

2006 började La Saponaria ta form när de två sålde sina handgjorda tvålar på lokala hantverksmarknader och inledde ett samarbete med GAS - en rättvisemärkt grupp - i sin hemstad. Genom crowdfunding och med mycket passion och stora drömmar lanserades La Saponaria äntligen 2007 .