Couleur Caramel – innovativ och vårdande

Couleur Caramel – innovativ och vårdande

Det franska varumärket Couleur Caramel tillverkar sminkprodukter som kombinerar ingredienser av naturligt ursprung med förstklassig teknologi för att producera en hållbart och vårdande ekologiskt make-up. Målet för Couleur Caramel är att skydda både din hud och vår planet.

Alla förpackningar har en ovanlig design och är gjorda av återvunnet material - de är alltså även ett nöje för ögat.

Vi rekommenderar följande produkter:

Läppstift Pearly

För vackert skimrande läppar är läppstiftet Pearly perfekt. Tack vare det stora urvalet finns rätt färg för varje tillfälle. Läppstiftey ger ett långvarigt färgresultat, behaglig konsistens och rikhaltig vård.

Twist & Lips

Den här nya produkten är en absolut innovation. Det rör sig om krämiga läppfärger som innehåller en speciell kombination av fettsyror. Så ger Twist & Lips-produkterna rikhaltigt fuktighet och skyddar samtidigt läpparna. De har även anti-aging egenskaper.

Mosaik Puder

För ett sommariskt utseende och en långvarig silkesfinish rekommenderar vi Mosaik Puder från Couleur Caramel. Tack vare dess mikroniserade konsistens är pudret lätt att applicera och vårdar huden med sina värdefulla ingredienser.

Bronzer

Förutom mosaikpudret kan man även använda solpudret från Couleur Caramel. Dessa ger en matt och jämn hy, en diskret lyster och innehåller även vårdande ingredienser.