Naturkosmetika från Biopark Cosmetics

Naturlig vård, eteriska oljor & högkvalitativa råvaror

Det slovenska varumärket Biopark Cosmetics erbjuder renaste naturkosmetika av högsta kvalitet - omsorgsfullt producerad och attraktivt förpackad!

Handla efter kategorier

Biopark Cosmetics: 168 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Biopark är ett företag med erfarenhet av tillverkning och försäljning av naturkosmetika. Men grundarna - Peter och Tejka Novšak - ser sitt arbete i ett bredare sammanhang än att bara inom försäljning: de ger stöd för att hitta en mer naturlig och högkvalitativ livsstil. De själva lever sin kärlek och passion för natur och miljö, vilket även återspeglas i företagets filosofi.

Bioparks ultimata mål är att erbjuda naturliga och hälsosamma alternativ till konventionell kosmetika - eftersom naturen erbjuder allt för hälsa och välbefinnande.

Biopark Cosmetics erbjuder ett brett utbud av bäroljor, eteriska oljor, hydrolater, växt- och mineralpulver och andra växtbaserade produkter.

Produkterna tillverkas även utan djurförsök, överensstämmande med EU-reglerna och präglas av ett unikt prisförhållande. Trots allt är det en del av företagets filosofi att göra hälsosamma och naturliga produkter tillgängliga för alla - för Biopark är övertygad om att en hälsosam livsstil inte ska behöva vara en ekonomisk fråga!
Därför försöker man undgå mellanhänder så gott det går, utforma etiketterna själva och fylla dem för hand med störstmöjliga omsorg och kärlek. I slutet av produktionen är högkvalitativa produkter tillgängliga till ett rimligt pris. Dessutom bearbetar Biopark inte bara ekocertifierade råvaror - alla Biopark-produkter har certifierats av det slovenska institutet Kon-Cert som naturlig eller ekologisk kosmetika.

Bioparks produkter är till 100%:

  • naturliga
  • fria från SLS & SLES
  • utan parabener och andra skadliga ämnen
  • tillverkad utan djurförsök
  • certifierad som naturlig eller ekologisk kosmetika