Biopark Cosmetics - Ren naturkosmetik av högsta kvalitet

Naturvård, eteriska oljor & högkvalitativa råvaror

Handla efter kategorier

Biopark Cosmetics: 166 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Biopark är ett företag med erfarenhet av produktion och försäljning av naturkosmetik. Men grundarna - Peter och Tejka Novšak - ser sitt arbete i ett vidare sammanhang än bara försäljning: de erbjuder stöd för att hitta en naturlig livsstil med högre kvalitet. De lever sin kärlek och passion för natur och miljö, vilket också återspeglas i företagsfilosofin.

Biopark Cosmetics erbjuder ett brett urval av bäraroljor, eteriska oljor, hydrosoler, växt- och mineralpulver och andra örtprodukter.

Produkterna tillverkas även utan djurförsök, uppfyller EU:s regelverk och kännetecknas av ett unikt pris-prestandaförhållande. För att göra detta undviker vi mellanhänder så mycket som möjligt, designar etiketterna själva och buteljerar dem för hand med största möjliga omsorg och kärlek. I slutet av produktionen finns produkter av högsta kvalitet till ett rimligt pris. Dessutom bearbetar Biopark inte bara ekologiskt certifierade råvaror – alla Bioparks produkter har certifierats som naturliga eller ekologiska kosmetika av det slovenska Kon-Cert Institutet.