Naturkosmetika från Tadé Pays du Levant

Certifierade traditionella tvålar, vårdprodukter & hållbara tillbehör

Tadé Pays du Levant erbjuder handgjorda tvålar, toalettartiklar och tillbehör av hög kvalitet. Kärnan i sortimentet består av två traditionella produkter som fortfarande tillverkas för hand i traditionell form enligt originalrecepten: Aleppo och Marseille-tvål.

Tadé Pays du Levant: 21 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Varumärket Tadé Pays du Levant föddes 1995 när en passionerad historiker träffade Mellanöstern. Från levanten -mänsklighetens vagga, kommer den legendariska Aleppo-tvålen. Gjord av olivolja och lagerlolja och räknas som förfadern till Marseille-tvålen.

Förtrollad av konsten i det orientaliska badet tillverkars vårdande tvålar av hög kvalitet för att sedan expanderas till att även omfatta tillbehör.

Tadé Pays du Levant är helt engagerad i Fair-Trade och arbetar enligt strikta etiska riktlinjer. Företagets partners är hantverkare som drar nytta av rättvis handel och hållbart partnerskap.

Företagets pelare:

  • Solidaritet: Att främst arbeta med de mest missgynnade producenterna för hållbar utveckling.
  • Rättvisa: Avtalsenliga priser som garanterar rättvis ersättning för producenten.
  • Omedelbarhet: Skapa en så direkt som möjlig relation mellan producent och konsument. Vilket innebär största möjliga marginal för producenten.
  • Uppskattning: utnyttja den lokala potentialen genom att använda befintliga naturliga råvaror och traditionell kunskap.
  • Öppenhet: Att ge konsumenter all information de behöver för att kunna köpa omtänksamt och ansvarsfullt - detta främjar kulturutbyte och respekt för producenter.
  • Värdighet: En motsvarande och regelbunden inkomst för arbetet i alla produktionssteg. Varje form av slaveri eller tvångsarbete, särskilt barnarbete, avvisas strängt.

Tadé Pays du Levant deltar aktivt i långsiktigt utvecklingsbistånd med hänsyn till den inblandade ekologiska, ekonomiska och sociala miljön - för rättvisare handel!