Fragrance Free från URTEKRAM

Fragrance Free från URTEKRAM

Find Balance: Naturligt balanserad...

Den nya doftfria sensitive-serien från URTEKRAM innehåller inga syntetiska dofter. Enligt kriterierna för alla utmärkelser för certifierad naturkosmetika är de tabu.

Naturliga dofter som eteriska oljor och växtextrakt är dock tillåtna. Precis som med livsmedel (t.ex. nötter) är dessa utan tvekan fantastiska ingredienser - så länge du tål dem. Dofter som finns i eteriska oljor kan irritera huden hos allergiker och känsliga hudtyper.

Certifierade, parfymfria produkter är därför det rätta valet för känsliga personer. Till och med minimalister älskar formuleringarna utan krusiduller.

Den nya Fragrance Free serien från Urtekram Nordic Beauty har utvecklats helt utan dofter och hjälper känslig hud och hårbotten att hitta sin balans igen. Fragrance Free ersätter den tidigare No Perfume-serien* med förbättrade formuleringar, särskilt milda texturer och ännu större funktionalitet inom hårvård. Milt löfte: De ultramilda vårdprodukterna är allergicertifierade och passar även allergiker.

*No Perfume Baby kommer att finnas kvar i sortimentet

Doftfri betyder:

● vegan
● med ingredienser till 99-100% av naturligt ursprung
● certifierad som naturkosmetika och ekologisk kosmetika enligt Ecocert Cosmos Organic
● Allergy Certified
● tillverkad i Danmark

Här hittar du en översikt över alla doftfria produkter !

Om URTEKRAM:

Visste du: det skandinaviska naturkosmetikamärket URTEKRAM har funnits i nästan 50 år: ekologisk mat och naturkosmetika har alltid producerats i hjärtat av Danmark. 1972 öppnade dåtidens grundare den lilla "Urtekræmmer", en slags hälsokostaffär, i Köpenhamn. 1989 etablerades äntligen dagens produktionsanläggning vid Mariager Fjord i danska Nordjylland. Atmosfären där hår-, hud- och tandvårdsprodukterna produceras är lantlig, lugn och familjär.

Urte - det är de örter och växtbaserade ingredienser som används i de säkert biologiskt nedbrytbara produkterna. Men Urtekram betyder mycket mer: Namnet innehåller, både förr och idag, mycket pionjäranda och engagemang samt en kärleksfull, varm omfamning av naturen. För det är vad Urtekram står för:

URTE | örter

KRAM | kram