Naturkosmetika för unga kvinnor av Lady Green Paris

Högkvalitativa vårdprodukter i trendig förpackning

"Le, för du är vacker!" - Lady Green Paris erbjuder högkvalitativ naturkosmetika för unga kvinnor och är mycket mer än bara ung hudvård!

Lady Green: 25 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Det franska kosmetiska märket Lady Green fäster stor vikt vid utmärkt kvalitet och ett positivt, glatt tillvägagångssätt för ung hud och de därtill hörande hudproblemen. Eftersom de flesta företag producerar unisexprodukter för killar och tjejer såg Lady Green ett behov av att utveckla hudvårdsprodukter uteslutande för tjejer och unga kvinnor - eftersom behoven hos unga tjejers hud skiljer sig på många sätt från killarna.

Som det första varumärket för naturkosmetik i Europa erbjuder Lady Green unga kvinnor och tjejer en kosmetiklinje skräddarsydd för behoven av deras hud. Med en färgstark design och feminina dofter tilltalat även produkternas yttre. Dessutom är kvalitet och effektivitet mycket viktigt för Lady Green och därför är kosmetikan rik på naturliga ingredienser som hjälper till att få problemhud under kontroll.

Det handlar även om att lära unga tjejer och kvinnor att de är vackra, eftersom skönhet kommer inifrån. Så snart man har kul, blir kär, eller är bara glad, kommer detta särskilt till uttryck. Skönhet framförallt något att göra med välbefinnande - om du bokstavligen känner dig "bekväm i din hud", ser man även det. Stöd Lady Green i detta!

Lady Green kosmetika är:

  • ECOCERT-certifierad
  • Listad och certifierad av PETA
  • fri från parabener, PEG och fenoxietanol
  • utan GMO, syntetiska färger och dofter
  • dermatologiskt testad