Dr. Scheller Naturkosmetik

Vårdprodukterna av Dr. SCHELLER ekologiska kosmetika tillverkas enbart av högkvalitativa, naturliga ingredienser, värdefulla oljor och effektiva vegetabiliska extrakt!

Kategorier:

Dr. Scheller: 24 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Företaget grundades 1986 under namnet "APOTHEKER SCHELLER" och satte sig som mål att göra högkvalitativ naturkosmetika i farmaceutikakvalitet tillgänglig för alla. Endast de bästa naturopatiska ingredienserna användes för vårdprodukterna. Denna strävan har inte ändrats än idag: även under namnet Dr. SCHELLER fokuserar man på synergieffekten av naturopati och apotek och utvecklar hudvård av hög kvalitet, vars ingredienser är optimalt anpassade till olika hudtyper.

En innovation av Dr. SCHELLER är NanoSolves®-principen

Genom att använda NanoSolves®-tekniken i produkterna av Dr. SCHELLER naturkosmetika uppnås en mild och naturlig vård med en extraordinär djupverkande effekt. I motsats till vanlig naturlig kosmetika gör NanoSolves® det möjligt att använda aktiva ingredienser mer effektivt och och riktat.

NanoSolves® består av en genomskinlig emulsion av naturlig sojalecitin. Dessa är bio-nanosomer som transporterar de naturliga extrakten djupt in i huden. Effekten utvecklas därmed direkt och målmedvetet på rätt ställen.

Vårdprodukterna från Dr. SCHELLER är BDIH-certifierade och:

  • fria från silikoner och parabener
  • fria från mineraloljor
  • fria från syntetiska färgämnen
  • miljövänligt förpackade
  • tillverkade utan djurförsök
  • dermatologiskt testade