Exklusiv, ren naturkosmetika från Rosental Organics

Hela produktsortimentet i en överblick

Rosental Organics står för äkta, ren naturkosmetika av högkvalitativa, utsökta ingredienser och naturlig bearbetning!

Handla efter kategorier

Rosental Organics: 54 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Rosental Organics uppdrag är att producera ren, naturlig och äkta naturkosmetik som balanserar och föryngrar huden på ett helt naturligt sätt.

För tillverkningen av de väl genomtänkta produkterna används endast utvalda, högkvalitativa ingredienser.

Det är viktigt att uppmärksamma naturens egenskaper i bearbetningen, eftersom de endast på detta sätt kan utveckla de naturliga aktiva ämnena optimalt. Det innebär att råmaterialen inte påverkas på något sätt, exempelvis genom uppvärmning eller neutralisering av lukt, etc. för att erhålla alla aktiva beståndsdelar som ingår i råmaterialen. Rosental Organics kosmetika bevaras sålunda endast av växternas egen konserveringsförmåga och har sålunda "bara" en hållbarhetstid på 12 månader.

Syftet är att inte bara alla användare känner sig bekväma med produkterna i sin hud, utan att denna känsla av välbefinnande ska gälla alla: miljön, leverantörerna, producenterna. Därför väljs råvaruleverantörerna ut med största omsorg och största vikt läggs vid rättvisa arbetsförhållanden. Rosental Organics arbetar till exempel med ett kvinnokooperativ i Marocko. På så vis kan världen tillsammans bli en bättre plats.

  • 100% naturliga ingredienser
  • ursprunglig effekt & renaste kvalitet
  • Inga kemiska tillsatser, parabener / sulfater eller konserveringsmedel
  • utan färg- och doftämnen
  • utan djurförsök