Rosental Organics Crystal Facial Roller

För en naturligt, rosig hy

SlutsåldTillverkas inte längre

Nya version av produkten:

Rosental Organics Crystal Roller

Beskrivning

Denna roller är gjord av limiterad bergkristall och hjälper till att uppnå en fräsch, frisk hy på ett naturligt sätt. Med regelbunden användning återupplivas huden synbart och stramas upp. Rollern är också en bra mot mörka ringar och svullna ögon. Men inte bara huden gynnas - en behaglig ansiktsmassage är också den ideala stressdödaren.

Användning:

  • Ansiktsrullen kan användas när som helst och så ofta du vill. För att uppnå synliga resultat bör den användas minst 5 gånger i veckan i 5-10 minuter.
  • Helst ska huden rengöras noggrant på kvällen.
  • Sedan masseras Hyaluron Supreme Serum försiktigt in med Crystal Roller. Detta gör att de naturliga aktiva ingredienserna i hyaluronserumet utvecklas extremt bra, eftersom huden kan absorbera dem bättre.
  • Rollern placeras i mitten av ansiktet och rullas horisontellt mot tinningarna/öronen med lätt tryck.
  • Det är bäst att börja med ögonen och arbeta dig ner till hakan. En dubbelhaka kan lindras något genom att massera från hakan till nyckelbenet (rulla vertikalt denna gång).

Rengöring:

  • Rullarna från Rosental kan rengöras med en lite mild naturlig tvål eller Rosental Face Tonic. Det är viktigt att produkten torkas väl med en handduk eller en mjuk trasa.
Produkttyper: Massagetillbehör
Hudtyp: För alla hudtyper
Varumärken: Rosental Organics

svenska recensioner skriven för Rosental Organics Crystal Facial Roller