Högkvalitativ ekologisk kosmetika av PUROPHI

PUROPHI står för "Pure Organic Philosophy" och erbjuder lyxig ekologisk kosmetika med unika ingredienser!

PUROPHI: 12 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Född från sammanslagningen av vetenskaplig forskning och hållbar, "grön" kemi, erbjuder det italienska premiummärket PUROPHI ett ny ansats till traditionell ekologisk kosmetika. PUROPHI står för effektiva högpresterande formler som är gjorda i harmoni med jordens och hudens ekosystem, utan skadliga ingredienser för kroppen och vår planet.

PUROPHIs produkter är födda ur nyfikenhet och forskingsintresset att upptäcka nya och potentiella synergier mellan det organiska och oorganiska, den tekniska och fysiologiska världen och mellan vetenskap och natur. Ett projekt som syftar till att ompröva tanken om renhet - eftersom renhet inte är synonymt med att vara "obelastad".

PUROPHI går en kontinuerlig väg för forskning och experiment - fri och konsekvent.

Varumärket står dessutom även för unika ingredienser. PUROPHI använder huvudsakligen hydrolyserade enzymatiska extrakt av växtskal rika på viktiga bioaktiva molekylklasser (polyfenoler, karotenoider, alfahydroxisyra och många andra). Tack vare senaste forskning inom bioteknik har det varit möjligt att extrahera dessa aktiva ingredienser baserat på naturliga enzymer på ett innovativt sätt - utan hjälp av kemiska lösningsmedel eller olja. Dessa produceras i samarbete med universitetet i Bologna.

Jämfört med de vanligen använda "växtextrakt" är de hydrolyserade enzymatiska extrakten av särskilt låg molekylvikt, huvudsakligen tillgängliga i organisk kvalitet och särskilt effektiva. Detta resulterar i högkvalitativa formuleringar med bevisad effektivitet.

Dessutom har önskan om hållbarhet en mycket hög prioritet! Produkterna är utvecklade med respekt för miljön och garanteras att vara miljö- och hudvänliga.

PUROPHI produkter är:

  • veganska
  • testade på nickel och andra tungmetaller
  • AIAB & Italian Organic Cosmetic (garanterat italienska råvaror) certifierad
  • cruelty-free - inga djurförsök av råvaror eller färdiga produkter
  • i visuellt tilltalande och återvinningsbar förpackning