100% Pure Naturkosmetika

Smink, kroppsvård & ansiktsvård

Upptäck produkterna från 100% Pure. Det prisbelönta kultmärket från Kalifornien! I det här fallet innebär 100% Pure att helt undvika kemiska eller syntetiska ämnen. Detta ger dig allroundvård och dekorativ kosmetika med allt som är bra från naturen.

Handla efter kategorier

Marken / 100% Pure

100% Pure: 137 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Produkterna från 100% Pure möter varumärkets namn:

De är gjorda av 100% naturliga ingredienser.

I detta fall betyder 100% Pure total frånvaro av kemiska eller syntetiska ämnen. På så sätt får du allroundvård och dekorativ kosmetika med allt som är gott från naturen. Tillverkaren säger att de helt biologiskt nedbrytbara produkterna är så ofarliga att de i princip skulle kunna ätas. Även konserveringen baserar sig helt på naturliga ingredienser, såsom japansk kaprifol, kanadensisk gurkmeja, många vitaminer och örtblandningar som samtidigt ger ett mervärde i form av anti-aging effekt på huden.

Make-up produkterna från 100% Pure är en absolut innovation, eftersom deras färger uteslutande kommer från frukt- och grönsakspigment. Samtidigt är dessa växtpigment är extremt rika på antioxidanter och skyddar därmed huden mot fria radikaler.

Inte bara produkterna avseende hållbarhet är viktigt: Etiketterna är tryckta med sojabläck, förpackningen är 100% återvinningsbar och är till största del tillverkade från återvunnet material såsom plast, glas eller aluminium.

100% Pure produkter 100% fria från:

  • syntetiska ingredienser
  • konstgjorda doftämnen
  • petrokemiska substanser
  • kemiska konserveringsmedel
  • artificiella färgämnen
  • djurförsök