Nourish London

Hela produktsortimentet i överblick

Nourish London erbjuder mycket effektiva och vetenskapligt konstruerade, veganska, icke djurtestade kosmetikprodukter gjorda av naturliga ingredienser. Fylld av passion för innovation uppstår prisbelönt vård för frisk och vacker hud.

Kategorier:

Marken / Nourish London

Nourish London: 65 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Det brittiska varumärket gör huden vacker och frisk. Alla produkter använder bara naturliga och biokontrollerade råvaror som arbetar sida vid sida med hudens naturliga processer för att producera en vacker, strålande och hälsosam hud.

Formuleringen från Dr. med. Pauline Hili, en välkänd expert med över 30 års erfarenhet, använder de kraftfulla krafterna av naturliga aktiva ingredienser för att skapa mycket effektiv och innovativ naturlig organisk vård.

Alla naturligt aktiva produkter har skapats kreativt och tillverkats med kärlek i vårt eget laboratorium i London. Det används endast de renaste, högkvalitativa, icke-animaliska råvarorna för att säkerställa att Nourish London inte bara ser efter din hud utan också vår planet.

Genom konstant innovation och utnyttjande av den senaste utvecklingen inom naturkosmetikindustrin försöker Nourish London erbjuda den mest effektiva, 100% naturliga hudvård som överträffar alla produkter med syntetiska ingredienser. Uppdraget är att inspirera människor att minska gifter och kemikalier i hudvårdsprodukterna och njuta av fördelarna av ren och grön kosmetika - för hud och miljö!