Fun'Ethic "Être Femme" Micellärt Rengöringsvatten

Vårdande rengöring för hud över 30 år

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Nya version av produkten:

Beskrivning

Det micellära rengöringsvattnet rengör försiktigt huden och gör den underbart mjuk. Den tar även enkelt bort vattentätt smink. Tack vare det innehållande hallonextraktet har produkten också en vårdnade, antioxidant och cellförnyande effekt. Rengöringsvattnet är parfymerat; dess känsliga doft kommer uteslutande från de aktiva ingredienserna som den innehåller.

Användning: Använd en bomullspad som blötläggs med produkten på morgonen och kvällen. För rengöring och som en sminkborttagare i ansikte, nacke och dekolletage.

Aktiva ingredienser:

  • Hallonextrakt har en mängd olika egenskaper: den erbjuder en antioxidant, cellförnyande, vårdande och lugnande effekt på huden.
  • Organiskt grönt te har en antioxidanteffekt och är rik på vitaminer E och C. Dessa ämnen bekämpar fria radikaler som kan skada hudstrukturen. Den verkar också mot rynkor och minskar åldrande tecken.
  • Organisk damaskusros har många gynnsamma effekter på huden. Den anses vara ett verkligt mirakelläkemedel för att bibehålla hudens utstrålning och dess ungdomliga utseende. I allmänhet används rosvatten som ett naturligt åldrande medel. Samtidigt ger det huden glans och y styrka.
  • Glycerin kan lagra sin egen vikt i vatten flera gånger om och är därför en oumbärlig fuktgivande aktiv ingrediens. Den har rengöringsegenskaper som jämnar huden. Glycerin förbättrar hy, återfuktar och ger en sammetmjuk hud.
  • Malt-extrakt innehåller polyfenoler som har en stark antioxidanteffekt. Den skyddar cellens vitalitet och bekämpar effektivt tecken på stress och trötthet.
  • Organiskt aloe vera-pulver stimulerar kollagenproduktionen och är djupt fuktgivande. Aloe vera har en cellförnyande effekt och tack vare sitt breda spektrum av vitaminer (E, B och C) blir din hud glänsande.

98% av ingredienserna är av naturligt ursprung, 10,9% kommer från kontrollerad organisk odling.

Varumärken: Fun'Ethic
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Fun'Ethic "Être Femme" Micellärt Rengöringsvatten

29 kundrecensioner i alla språk

3,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
12 (24%)
4 stjärnor
19 (38%)
3 stjärnor
15 (30%)
2 stjärnor
2 (4%)
1 Stjärnor
1 (2%)

49 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 29 recensioner tillgängliga på andra språk.