Naturkosmetik från Fun'Ethic

Franska vårdprodukter för kvinnor i alla åldrar

Bienvenue eller: Välkommen till den färgglada världen av det lilla franska företaget FUN! ETHIC, som har satt sig som mål att producera högkvalitativ naturkosmetik till rimliga priser!

Handla efter kategorier

Fun'Ethic: 19 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Tillverkad i Frankrike - prisvärd kvalitet för alla!

Tanken bakom FUN!ETHIC är att bevisa att ett modernt företag mycket väl kan producera regionalt och hållbart till hög kvalité enligt de strängaste etiska standarderna: bäst kvalité till ett rimligt pris och med gott samvete! Vad vill man mer?!

På FUN!ETHIC aktiveras "ansvarsfull kosmetika". Varför regionala partner ges företräde och till exempel djurförsök strängt avvisas. Företagets grundare Olaf Maurice och Martine Schmitt anser att transparens är en viktig faktor för förtroende mellan företaget och konsumenterna - de agerar därefter. All företagsinformation, från leverantörer till företagets nyckeldata, är öppen.

3 åldersgrupper - 3 produktlinjer

Istället för att kategorisera efter hudtyp som vanligtvis är fallet inom kosmetika, har FUN!ETHIC tagit fram tre olika produktlinjer för de olika kvinnliga behoven i tre olika livsfaser.

"Tonåring" en linje för tjejer från cirka 12 år som ska följa med ung hud genom upp- och nedgångar: återfuktande, balanserande och klargörande. Så att du inte behöver oroa dig för din hud när du växer upp.

"Ung kvinna" - för alla unga kvinnor över 20 år. En okomplicerad vårdserie som kombinerar alla egenskaper du behöver för ett strålande utseende: återfuktar, stärker, uppfriskar och gör huden mjuk och len.

"Från 30" - vårdlinjen för hudens speciella behov från 30. Med FUN!ETHIC är det väldigt enkelt och okomplicerat att ge din hud det lilla extra. Produkterna är intensivt återfuktande och närande, har en antioxidant effekt och stimulerar hudens egen cellregenerering - för en frisk och vacker hud.

FUN!ETHIC är:

  • Cosmébio & ECOCERT certifierade
  • inte testade på djur
  • Parfymerad med 100% naturliga dofter
  • Miljövänliga och producerade enligt strikta etiska standarder
  • tillverkade i Frankrike
  • vegan