Ekologisk naturkosmetika från Fleurance nature

Franska vårdprodukter av hög kvalitet för hela familjen

Hos Fleurance nature har människor alltid varit övertygade om att ekologiska produkter är bra för vår hälsa och miljön. Det är därför det är viktigt för dem att göra detta tillgängligt för en så bred publik som möjligt.

Handla efter kategorier

Fleurance nature: 147 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Fleurance nature grundades 1972 i samma ort i Département Gers, i hjärtat av sydvästra Frankrike. redan från början fanns kunskapen om att det finns en stark koppling mellan kost, hälsa, välbefinnande och skönhet. Företagets mål var att producera hälsosamma, naturliga produkter genom ärligt, naturtroget jordbruk. Efter expansion och modernisering är Fleurance marknadsledande i Frankrike och förblir sina rötter trogen: valet av de bästa naturliga aktiva ingredienserna för att bibehålla balans och välbefinnande i vardagen.

Under årtiondena har varumärket utvecklat viktig kunskap inom växter, naturliga ingredienser och formulering av naturprodukter. Forskningsavdelningen behandlar sina egna vetenskapliga underlag och effektivitetsstudier. Dessutom tillverkas och kontrolleras alla produkter enligt bästa praxis. Fleurance garanterar optimal säkerhet och spårbarhet för satserna från odling till den färdiga produkten. Endast de bästa råvarorna används för att extrahera de effektiva naturliga ingredienserna. Erfarenheten av växter kombineras med traditionell kunskap och vetenskaplig expertis för att välja och dosera de bästa aktiva ingredienserna.
Produkterna är certifierade enligt de strängaste kriterierna och genomgår regelbundet noggranna kontroller. Alla Fleurance naturprodukter produceras och kontrolleras i Frankrike eller av partnerlaboratorier i Tyskland, Belgien och Italien.

Hållbarhet står också högt på Fleurance agenda. Det är viktigt att hålla miljöpåverkan så låg som möjligt inom produktion, förpackning, logistik etc. Företaget är involverat i sociala frågor och stöder projekt som ligger nära hjärtat. Särskilt "1001 Fontaines pour demain" ett dricksvattenprojekt som bygger på en hållbar utvecklingsmodell och med "Les jardins de Cocagne" en förening för att främja lokalt ekologiskt jordbruk i samband med professionell integration.