Fairtrade-naturkosmetika von akamuti

Fairtrade-naturkosmetika von akamuti

Naturlig vård för topp till tå & aromaterapi

Var själv den förändring du vill se i världen! Välkommen till en värld av 100% naturliga, ekologiska och etiska skönhetsprodukter från akamuti!

Kategorier:

akamuti: 134 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Namnet på detta lilla familjeföretag härrörande i Wales, akamuti, har afrikanskt ursprung och betyder så mycket som "litet träd" och "lite medicin". Båda står även för detta när det kommer till innehållet: utnyttja naturens helande kraft för människor samtidigt som de bär ansvar för deras skydd och bevarande.

I produktionen lägger de stort värde på noggrant tillverkning för hand. Varje produkt är handgjord och förpackad av individuellt sammansatta råmaterial, med 100% naturliga ingredienser utan tillsatsämnen.

akamuti avstår helt från djurförsök och beaktar naturligtvis även när det gäller råvarornas ursprung på miljökompatibilitet och artskydd. Till exempel används endast hållbart skördad palmolja, så att inte - som mycket ofta i traditionell utvinning - hela skogar avverkas och därmed resulterar i förstörelsen av livsmiljön för många djur.

Råvarans spårbara ursprung - arganolja från Marocko, olivolja från Palestina eller sheasmör från Ghana - är lika viktigt som rättvisa arbetsvillkor för de personer som är involverade i produktionen. akamuti uppskattar värdet av högkvalitativt hantverk och stödjer därför småföretag.

Regionala producenter främjas, resurser skonas och levnadsvillkoren förbättras för människor och djur.

Alla produkter är:

  • fria från konserveringsmedel
  • av 100% naturliga råvaror
  • förpackade i återvinningsbara material
  • tillverkade utan djurförsök
  • rättvise handlade och producerade