Naturkosmetika från Weleda

Upptäck hela sortimentet av Tysklands största tillverkare av naturkosmetika.

Handla efter kategorier

Marken / Weleda

Weleda: 167 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Weleda

Weleda erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa ekologiska produkter för hela familjen. Företaget grundades i början av 1900-talet av antroposofen Dr. Rudolf Steiner och har genom åren etablerat ett brett sortiment av vårdprodukter med denna innovativa metod för kosmetika.

Antroposofin kan beskrivas som en andlig och esoterisk, holistisk filosofi, som utgår från att människan inte bara uppfattar sin omgivning genom bara sinnena utan även genom känslor och tankar. Denna idé återfinns inte bara inom medicin, utbildning eller konst utan även i biodynamiskt jordbruk, vilket i sin tur är avgörande för produktutbudet - endast med respektfullt agerande och samspel mellan alla enskilda discipliner är det möjligt att tillhandahålla växter och livsmedel med "substans" och därigenom att erbjuda människor och miljö det allra bästa.

Lika viktigt för Weleda är kvalitet och hållbarhet - detta börjar vid odlingen av råvaror och sträcker sig över hela leverantörs- och produktionsprocessen. Av ganska logiska skäl: Weleda är övertygad om att alla medlemmar i produktionskedjan måste arbeta samvetsgrant och med hög kvalitet för att kunna producera en högkvalitativ och effektiv produkt. Detta kan garanteras tack vare den utarbetade och strikta kvalitetskontrollen .

Weledas produkter är Natrue-certifierade och fria från:

  • djurförsök
  • petroleumprodukter
  • syntetiska fetter, färgämnen och doftämnen
  • silikoner och paraffiner

Favoriter från Weleda

Några favoriter från detta varumärke inkluderar den klassiska Skin Food Cream för hela familjen och läppbalsamet EVERON® med SPF 4. Weleda Baby med sin Coldcream är också mycket populär.

Hitta din och din familjs favoriter! Vare sig det är schampo, tvål, massageolja eller tandkräm.