Tandborstar från TIO

Tandborstar från TIO

Miljövänliga & innovativa tandhygienprodukter

TIO bevisar att plastavfall också kan undvikas med vardagliga föremål! Och även att en hållbar tandborste kan övertyga med design!

TIO: 6 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Liksom många geniala och bra saker föddes varumärket TIO för att behovet fanns. Idén och möjligheterna var där, men ledande tandvårdstillverkare var inte intresserade. Vad gör två engagerade människor som vill göra världen lite bättre? Exakt! De startar ett företag och producerar själv.

Lösningen för att undvika avfall och reducera plast är överraskande och innovativ: en tandborste med utbytbara borsthuvuden. Och det med en riktigt cool, prisbelönt design: borsta tänderna med gott samvete och stil!

TIO-tandborsten är dessutom en ideal och hygienisk följeslagare när du reser tack vare fodralet.

Produkterna är redan inriktade på absolut hållbarhet och gör det möjligt att spara en stor mängd avfall redan från början. Eftersom det är viktigt för TIO's grundare att göra ännu mer för vår planet och ekosystem, kommer 5% av vinsten att doneras till The Ocean Cleanup. Varje köp av TIO- tandborste stöder detta imponerande och framtidsinriktade stora projekt.

Tandborsten kännetecknas av följande funktioner:

  • Borsten i två styrkor: gjord av hållbar organisk nylon, gjord av ricinolja.
  • Professionellt snitt: Borstens profil utvecklades efter av de senaste studierna av Dental Institute vid University of Witten / Herdecke
  • Huvud: tillverkat av cellulosa (FSC-certifierat trä) och utbytbart
  • Hygien: släta ytor och sömlös övergång - bakterier har ingen chans
  • Fäste: De ergonomiskt rundade spetsarna på handtaget ger grepp och är fria från mjukgörare
  • Grepp: Det återanvändbara handtaget är av robust PE, tillverkat av sockerrör