PURE SKIN FOOD Layering vårdsystem för torr och mogen hud

Alkoholfri vård för mer fuktighet!

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Liknande produkter:

PURE SKIN FOOD Organic Skincare Set "Sunny Days"
Beskrivning

Den underbart rosendoftande moisturisern fräschar upp uttorkad, krävande hud. Ros, känt som ett kraftfullt anti-aging medel, och Everlasting, som binder och aktiverar föroreningar, ger huden ett jämnt, ungdomligt utseende.
Torr och stressad hud drar även nytta av skönhetsoljan eftersom den främjar regenerering och hudens egen kollagenproduktion, medan den höga nivån av antioxidanter skyddar huden och motverkar rynkor.

Skönhetsoljan låser in fukt i huden, medan blandningen av argan-, vildros- och granatäpplefröolja fungerar som ett antioxidantrikt anti-agingmedel. Oljorna bildar en pålitlig skyddsfilm som skyddar huden mot yttre påverkan och stödjer regenereringsprocessen.

Ren vård för din hud! 2-fasig applicering av toning moisturiser följt av skönhetsoljan skapar en sann fräsch kosmetika, som du kan använda enligt dina önskemål och individuellt utifrån dina behov. I motsats till krämer är vår layeringvård utan tillsats av emulgeringsmedel och hudovänliga konserveringsmedel.
Toning Moisturizer består av rena extrakt av ekologiskt odlade växter med hudvårdande egenskaper, helt fri från alkohol och från tillsatser.
Rena växtbaserade ansiktsoljor tränger djupare in i huden än krämer och ger näring till cellerna i de nedre skikten av huden. Oljor som är rika på essentiella fettsyror säkerställer hydrering, skyddar vår hud mot skador och gör den mjuk och smidig.

Varumärken: PURE SKIN FOOD
Om oljorna och dess användning
Ytterligare användningsmöjligheter

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för PURE SKIN FOOD Layering vårdsystem för torr och mogen hud

7 kundrecensioner i alla språk

4,7 av 5 stjärnor
5 stjärnor
7 (77%)
4 stjärnor
1 (11%)
3 stjärnor
1 (11%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

9 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 7 recensioner tillgängliga på andra språk.