Naturkosmetika från MÁDARA

Hela produktsortimentet i en överblick!

Sannerligen effektiva ingredienser, ärlighet, miljövänliga förpackningar, omsorg, passion och respekt utgör MÁDARAs produkter!

Handla efter kategorier

Marken / MÁDARA

MÁDARA: 110 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Det lettiska varumärket MÁDARA är övertygat om att bara ett strålande hjärta kan leda till strålande vacker hud. Och att den bästa hudvården är den som går djupare in än under huden. Den ska inte bara ge oss ett bättre utseende, utan även ge en övergripande bra känsla.

I tusentals år har det kalla, hårda klimatet i de nordiska länderna producerat växter med extraordinära egenskaper. Dess rötter långt ner i marken, bittra löv och ojämna bark har läkt sår och räddat liv. Kunskapen och visdomens överlevnad har överlämnats från mamma till dotter och far till son - MÁDARA undersöker noggrant denna traditionella kunskap i ett forskningslaboratorium. För i sin nästan outtömliga törst för kunskap att hitta aktiva ingredienser som fortfarande är gömda för naturen, är vetenskaplig bekräftelse ett måste för varje utvald ingrediens och dess slutliga kompositioner. På så sätt ligger perfektionistiskt fokus på detaljerna, designen och framför allt kvaliteten!

MÁDARAs lyxiga kosmetika är resultatet av synergin mellan vilda nordiska skogar och bördig jord, från de kalla sjöarna och de stora sandkusterna, lyxen av gyllene höstar, de kristalliknande vintrarna, efterlängtade vårdagarna och smärtsamt korta somrar. Vårdprodukterna kommer från lyxen av råa, rena och värdefulla naturliga ingredienser som har blivit raffinerade till sitt högsta potential.