Paul Penders Naturkosmetik

Vegan hudvård & dekorativ kosmetika

Paul Penders värnar aktivt om miljön och djur, och införlivar även sina övertygelser i hans hudvård och kosmetika. Hans filosofi är "inga kemikalier" och "inga djurförsök".

Veganska hudvårdsprodukter och dekorativa kosmetika för personer i alla åldrar!

Handla efter kategorier

Marken / Paul Penders

Paul Penders: 21 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Som nederländsk pionjär inom naturkosmetika var det viktigt för Paul Penders att hans produkter var 100% naturliga och att inga djurförsök genomförts för detta ändamål. Med denna inställning hade han nästan misslyckats utifrån kraven från de nederländska myndigheterna, som ville föreskriva djurförsök för fortsättning av hans företag. Kort därefter grundade djurrättsskyddaren Paul Penders på nytt sitt företag i USA och fick stor succé med sina högkvalitativa och veganska kosmetika.

Den främsta ingrediensen i hans extraordinära produkter är LevensESSENTIE Gold® - livets elixir - som enligt ett traditionellt recept av hans mormor består av koncentrerade extrakt av 22 olika ekologiska örter och växter. Det har antioxidant effekt, binder fria radikaler och ger huden olika vitaminer och enzymer - för en strålande och hälsosam hud.

Paul Penders produkter är:

  • 100% naturliga
  • producerade utan djurförsök
  • Halal-certifierade
  • AVA-certifierade - 100% vegan!