Naturkosmetika från NATURA SIBERICA

Naturkosmetika från NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA står för naturlig och ekologisk kosmetika med örter och aktiva ingredienser från det nordliga Ryssland.

Kategorier:

NATURA SIBERICA: 21 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

NATURA SIBERICA-produkter är kända och uppskattade för sina innovativa och högkvalitativa recept med traditionella sibiriska helande örter och växter samt deras effekt. Dessutom plockar varumärket många poäng genom ett ojämförligt pris/prestanda förhållande och dess ekologiska ansats.

Sibirien är förmodligen en av Rysslands mest ursprungliga och unika regioner, känd för sina extremt krävande klimatförhållanden. Växtligheten är extremt uthållig och rik på skyddande vegetabiliska ämnen för att överleva under tuffa förhållanden. NATURA SIBERICA använder dessa växtbaserade aktiva ingredienser för att med dess kraft och egenskaper bevara och främja skönheten och ungdomligheten av hud och hår. Örterna och växterna kommer från vildsamling eller från egen ekologiska gård.

År 2013 startade i samarbete med representanter från den inhemska sibiriska befolkningen att inrätta ett eget ekologiskt jordbruk som är certifierat enligt den europeiska ekologiska standarden EU 834/0. Där odlas och handplockas de sällsynta inhemska växterna på 33 hektar, som behövs för tillverkningen av produkterna från NATURA SIBERICA. Det hör till företagets aktiva sociala engagemang att skapa jobb för lokalbefolkningen och initiera och främja program för bevarande och odling av sällsynta växter.

NATURA SIBERICA-produkterna är:

  • tilldelade med många internationella utmärkelser
  • tilldelade med olika välkända certifikat (BDIH, ECOCERT & ICEA)