Naturkosmetika från NATURA SIBERICA

Handla efter kategorier

Marken / NATURA SIBERICA

NATURA SIBERICA: 108 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

NATURA SIBERICA producerar naturliga och ekologiska kosmetika berikade med örter och aktiva ingredienser från nordiska klimat. Varumärket imponerar med ett ojämförligt pris-prestandaförhållande och dess ekologiska inställning.

De norra regionerna är förmodligen bland de mest orörda och unika och är kända för sina extremt krävande klimatförhållanden. Vegetationen tål tuffa förhållanden och är rik på skyddande växtämnen som gör att den kan överleva under dessa extrema förhållanden. NATURA SIBERICA använder sig av dessa aktiva växtämnen med deras oöverträffade egenskaper och kraft för att bevara och främja skönheten och ungdomen i huden och håret. Läkeväxterna och växterna kommer från vilda insamlingar eller från företagets egen ekologiska gård.

År 2013 byggde varumärket sin egen ekologiska gård i samarbete med representanter för ursprungsbefolkningen i Sibirien. Gården är certifierad enligt den europeiska ekologiska standarden EU 834/0. Där, på 33 hektar mark, odlas och skördas sällsynta inhemska växter för hand som behövs för produkterna. I företagets aktiva sociala engagemang ingår det att skapa arbetstillfällen för lokalbefolkningen samt att initiera och främja program för bevarande och odling av sällsynta växter.

NATURA SIBERICA produkter

  • har mottagit flera internationella utmärkelser
  • certifierad av kända certifieringsorgan (BDIH, ECOCERT & ICEA)