Naturkosmetika från ELIAH SAHIL Beauty

Innovativa & hållbara vårdprodukter för hela kroppen

ELIAH SAHIL Beauty står för utvalda, högkvalitativa och vårdande ingredienser - kort sagt, för det bästa som naturen har att erbjuda!

ELIAH SAHIL Beauty: 33 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Redan på 1990-talet grundade Silvio Perpmer, VD och grundare av Eliah Sahil , det internationella bästsäljande märket Planet Pure för rengöring och tvättmedel. Med födelsen av sin son Eliah föddes idén att skapa ett 100% naturligt och skonsamt naturkosmetikmärke för hud och hår. Sedan dess har det ekologiskt certifierade varumärket utvecklat innovativa, unika produkter. De pulverbaserade produkterna sticker särskilt ut - som pulverschampo för vått hår. Jämnfört med konventionella schampon sparas så 70% vatten.

Råvarorna bearbetas endast i sin renaste form . De högkvalitativa essenser från örter, blommor och mineraler extraheras försiktigt och bearbetas noggrant så att aktiva ingredienser som rosenolja eller tvättnötsolja, helande jord eller ginseng kan utvecklas till sin fulla potential. Råvarorna kommer från kontrollerad organisk odling och är 100% vegan och fria från djurförsök .

Eliah-Sahil använder också ett plastfritt förpackningskoncept och alla behållare kan återvinnas och är till 100% biologiskt nedbrytbara.

För att ge tillbaka något till naturen stöder Eliah Sahil hållbara och sociala projekt över hela världen. Till exempel går 50 cent av varje sålt barnschampo till Allin Mikuna. Även projektet Flowering Meadows stöds för att stödja grönare landskapet.