Cose della Natura Blekt silkessvamp

För en lyxig badupplevelse

Specialerbjudande

 • Lämplig för vuxna och barn
 • Mild massage & peeling
 • Allergivänlig och antibakteriell
 • 6-8 gram
 • € 17,80 € 22,29 -20% (€ 296,67 / 100 g)

inkl. 25% moms. plus fraktkostnader

I lager

Lägg till min önskelista

Artikelnr.: CDN-331046, Innehåll: 6 g

EAN: n/a

 • Lämplig för vuxna och barn
 • Mild massage & peeling
 • Allergivänlig och antibakteriell
 • 6-8 gram
: € 17,80 (€ 296,67 / 100 g)
4-5 g: € 13,27 (€ 331,75 / 100 g)

Vår service från Ecco-Verde.seVår service från Ecco-Verde.se

 • Gratis leverans i Sverige från € 59,90
 • Leverans med PostNord via Post.at, UPS Standard, DHL Express eller UPS Express
 • Gratis returer
 • Kreditkort (VISA, Mastercard, American Express, Diners Club), PayPal, Förskottsbetalning

Beskrivning

Naturlig havssvamp kan hittas bland de enklaste former av liv i världen, den har under århundraden varit känd och älskad för kroppsvård. Dess användning är också det mest naturliga och milda sätt att rengöra huden på, för att massera och peela.

Om man jämför havssvamp med deras syntetiska motsvarigheter, är den naturliga svampen mycket mer hållbar, mer motståndskraftig och bidrar till att förbättra en hälsosam livsstil.

Dessutom är havssvampar allergivänliga och passar även för de mest känsliga hudtyperna. Den är exceptionellt hållbar och effektiv vid rengöring, eftersom svampen kan absorbera mer vatten, utan att förlora det igen. Naturliga svampar hämmar bakterietillväxt på ett naturligt sätt, kan tvättas snabbt och enkelt, och drar inte till sig några lukter.

Användning: Den supermjuka konsistensen i kombination med en duschkräm, är det perfekta och mest naturliga sätt att rengöra huden på. Doppa svampen några sekunder i varmt vatten tills den väcklas ut. Lämplig för vuxna och barn.

Egenskaper: Naturlig tvättsvamp är mjukare, rengör bättre och irriterar inte huden, vilket syntetiska svampar gör. De kan användas för en mängd olika saker: Applicering och borttagning av kosmetika, djuprengöring, massage för att stimulera blodcirkulationen, vitalisering av huden och för en lyxig dusch- och badupplevelse.

Efter användning: Naturlig tvättsvamp är självrengörande, tack vare dess komplexa kanalsystem. Därför är de enklare och snabbare att tvätta och avger inte några obehagliga lukter. Skölj ur resterna av duschtvålen efter varje användning och krama ur svampen. Låt svampen torka i ett väl ventilerat utrymme.

Det rekommenderas att byta ut svampen efter ett år.

Dykning efter svampar:

Dykare söker efter svampar i Medelhavet och Adriatiska havet (Grekland, Libyen, Tunisien, Sicilien och Kroatien) med hjälp av ett cylindriskt föremål, som är omgiven av glas.
Svampar är miljövänliga produkter, eftersom de växer igen efter att de har plockats och kan bektraktas som en hållbar råvara. När svamparna samlas in är dykarna mycket försiktiga, så att basen av svampen förblir intakt. Det sätter naturlig reproduktion av svampen i övergången. Svampen växer inom några år tillbaka till sin ursprungliga storlek; ofta större och friskare än tidigare. Studier visar att områden som skördas öka tätheten av svampar.

Det är av högsta intresse som Cose della Natura säkerställer den långsiktiga hållbarheten i svamparna och deras naturliga miljö.

Produkttyper: Naturliga svampar
Hudtyp: För alla hudtyper
Varumärken: Cose della Natura

Om Cose della Natura svampar

Tillbehör

Frågor & svar om Cose della Natura Blekt silkessvamp

Få svar från kunder gällande denna specifika produkt

Kundrecensioner

4,8 av 5 stjärnor
17 (85%)
2 (10%)
0 (0%)
1 (5%)
0 (0%)

20 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 12 recensioner tillgängliga på andra språk.