Alva Naturkosmetik

Upptäck hela sortimentet från Alva hos Ecco Verde.

Alva-produkterna är gjorda av kontrollerat ekologiska råvaror och är därför en garanti för hög kvalitet och effektiv vård!

Handla efter kategorier

Marken / alva

Alva: 40 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Tack vare många års forskning har Alva Natural Cosmetics samlat en repertoar av kunskap och know-how. Det passionerade tillvägagångssättet för vetenskap och medföljande ansträngningar för att förbättra produkter av hög kvalitet har lett till ytterligare framsteg i forskningen. Detta har resulterat i exceptionella produkter och fastställande av standarder för effektivitet, resultat, säkerhet och miljövänlig hållbarhet för människor, djur och miljö.

Endast de finaste ingredienserna från huvudsakligen certifierade ekologiska jordbruk eller vildsamlingar används för tillverkning av dessa produkter. Oraffinerade oljor används så långt som möjligt för att behålla alla väsentliga ingredienser. Råmaterialets rena natur gör det möjligt för huden att bäst absorbera dess godhet, som i sin tur regenererar och normaliserar hudens funktioner. Alva Natural Cosmetics syftar till att återställa hälsan och den naturliga skönheten. Vidare är produkterna baserade på naturliga ingredienser som inte är komedogena.

Från utveckling av vårdprodukter till produktionsprocessen är forskargruppen i konstant samverkan med dermatologiska och universitetsorganisationer, erfarna läkare och akademiska experter för att garantera bästa möjliga effektivitet och tolerans.

Alva-produkterna är fria från:

  • parabener
  • mineraloljor och paraffin
  • lauret och lauryleter-sulfat-ytaktiva ämnen
  • syntetiska parfymfixeringsmedel
  • djurförsök