Weleda Wildrose Creme Bath - Vildros krämbad

Lugnande och avkopplande

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Vem drömmer inte om detta: Ett bad i delikat doftande rosenblad, tankar som vandrar iväg, total avkoppling. Wild rose creme bath kommer nära sådana njutning och är ännu mer lugnande för huden. De delikata parfymerna med äkta rosolja tilltalar sinnena samtidigt som olivolja, jojobaolja och fin ros mosqueta-olja ger kroppen en varm och mjuk omslutning.

Applicering: För ett fullt bad, häll i 3-5 kapsyler i det fyllda badkaret och fördela med handen. För tvätt eller partiella bad, använd 1-2 kapsyler till 1 liter ljummet vatten. Lämplig för vegetarianer.

Om det är kallt och ruskigt ute eller om vi bara vill koppla av är badkaret ett bra ställe att dra sig tillbaka till och regenerera. Weledas bad essenser stödjer regenerering på ett mycket naturligt sätt. De är mycket speciella eftersom de bara innehåller naturliga eteriska oljor - de väldoftande essenserna av växter - och är fria från syntetiska dofter, färger och konserveringsmedel. De är milda emulsioner som inte skummar och är på så sätt mycket skonsamma för huden.

Varumärken: Weleda
Mer information

Ingredienser (INCI): Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Alcohol, Glycerin, Rosa Moschata Seed Oil, Glyceryl Oleate, Fragrance (Parfum)*, Sodium Beeswax, Xanthan Gum, Cellulose, Maltodextrin, Limonene*, Linalool*, Citronellol; Geraniol*. * from natural essential Oils

Om vildrosserien
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Weleda Wildrose Creme Bath - Vildros krämbad

8 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
9 (75%)
4 stjärnor
3 (25%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

12 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 8 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder