Suki Skincare exfoliate foaming cleanser

Djupt effektiv ansiktsrengöring!

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

LOGONA Purify djuprengörande Peeling-Gel
Pure Beauty 3in1 rengöring, peeling & mask
Lady Green Gentle Face & Neck Scrub

Beskrivning

Med den här produkten erbjuder suki dig en lugnande och föryngrande ansiktsrengöring! Fördelarna med rengöringskrämen är mångfaldig: den tar bort döda hudceller och föroreningar och är inte avsedd för dem som har problemhud utan för alla som längtar efter otroligt mjuk hud. Doften skämmer ort dina sinnen - njut, må bra och gläns!

Problem: fläckig hud (pormaskar), torr, ojämn hud, långsam kollagenproduktion, tecken på linjer och rynkor, för tidig åldrande av huden, täppta porer

Lösning: hjälper till att släta ansiktshuden, säkerställer en jämn hudfärg, minskar uppkomsten av irriterade och torra hudområden, liksom de flesta orenheter och minskad kollagenproduktion. Hjälper till att minska tecken på för tidig åldrande, fina linjer och rynkor - för ett rengjort och föryngrat utseende

Suki-skillnaden: De mjuka sockerkristallerna ("malningssocker") ger både granulär och cellförnyelse genom AHA (alfa-hydroxisyra) utan att attackera huden. Kornen smälter in i huden, där de säkert och effektivt tar bort toxiner och döda celler. Dessutom ger produkten rätt resultat utan den irriterande och inflammatoriska bieffekten av VSA (Volatile Synthetic Actives)

Användning: Fukta händerna, blanda en liten mängd av produkten mellan handflatorna för att aktivera och anpassa effekten. Massera sedan in i ansiktet och dekolletagen och skölj av. Kan användas dagligen eller bara 2-3 gånger i veckan - beroende på hur känslig din hud är.

Tips och tricks: Om produkten hotar att torka ut, skruva på locket ordentligt och förvara det upp och ner så att oljorna kan absorberas av sockret.
För män: Tar bort envis smuts och fett från hårt arbetande händer!
För en bekväm rakning kan du förbereda huden med ansiktsoljan och applicera sedan den peelande skummande rengöraren för ett tjockt skum.

Aktiva ingredienser:

  • SSS kolloidalt havre ™ - kolloidalt havre - lugnande
  • Citronsyra från citrongräsolja - rengöring
Product Type Google Base: Män
Peeling-Art: Syra-peeling, Mekanisk peeling
Produkttyper: Vård för män, Ansiktspeeling
Hudtyp: För alla hudtyper, Blandhy, Oren hy
Varumärken: Suki Skincare
Egenskaper: Vegan, Glutenfri
Certifikat: Leaping Bunny

Om SSS technology™

Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Suki Skincare exfoliate foaming cleanser

33 kundrecensioner i alla språk

4,4 av 5 stjärnor
5 stjärnor
35 (67%)
4 stjärnor
9 (17%)
3 stjärnor
3 (5%)
2 stjärnor
2 (3%)
1 Stjärnor
3 (5%)

52 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 33 recensioner tillgängliga på andra språk.