Rosental Organics Rose Gua Sha Natural Lifting Tool

Aktiverade ansiktsmassage för hemmabruk

SlutsåldTillverkas inte längre

Nya version av produkten:

Beskrivning

Roskvarts har alltid ansetts vara en energisten eftersom den överför positiva vibrationer när den kommer i kontakt med huden. Rose Gua Sha är därför ideal för att minska stress då den främjar blodcirkulationen och aktiverar kroppens självläkande krafter. Med regelbunden användning upplever alla hudtyper en utjämnande effekt. Huden blir rosigare och friskare och ansiktsmusklerna förblir avslappnade.

Användning:

  • Använd Rose Gua Sha 1-2 gånger i veckan innan du använder ett serum / olja. Efter cirka 5 minuter kan ansiktet något rött. Det bra tecken som visar på ökad blodcirkulation.
  • Det rekommenderas att ansiktet rengörs noggrant före användning. Applicera Hyaluron Supreme Serum och massera in det med Rose Gua Sha. Använd ett lätt tryck. Så kan de naturligt aktiva ingredienserna i hyaluronen absorberas optimalt.
  • Placera Rose Gua Sha i mitten av ansiktet (med tryck - det kan vara lite fastare) låt den glida längs ansiktet upp till öronen. De olika formerna är för olika användningsområden. Skåran är för hakområdet och den plattare för kinderna och pannan.
Product Type Google Base: Ansikte
Produkttyper: Massagetillbehör
Hudtyp: För alla hudtyper
Varumärken: Rosental Organics

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Rosental Organics Rose Gua Sha Natural Lifting Tool

5 kundrecensioner i alla språk

4,1 av 5 stjärnor
5 stjärnor
6 (54%)
4 stjärnor
3 (27%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
1 (9%)
1 Stjärnor
1 (9%)

11 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 5 recensioner tillgängliga på andra språk.