Lamazuna Menstrual Cup Féminine

Hypoallergen, miljövänlig och ekonomisk!

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

WOLLKE Trosskydd - string
WOLLKE Binda
WOLLKE Trosskydd - midi

Beskrivning

Att använda sanitetshanddukar och tamponger är normalt för kvinnor, men det är dyrt att och en stor belastning på miljön. Det finns dock ett sparsamt, återanvändbart alternativ - Cup féminine, en menstruationskopp gjord av 100% hypoallergen medicinsk platin-silikon.

Hanteringen liknar en tampong, men koppen kan vara i kroppen i upp till 12 timmar. Regelbunden rengöring efter användning säkerställer mångprig användning och hjälper dig att spara mycket pengar och undvika sopor. Förvaringen är en rosa eller gul bomullspåse, som tillverkas i Indien.

Koppen féminine är gjord i Frankrike och finns i två storlekar:

  • Storlek 1 (Diameter: 42mm, Längd: 47mm, Kapacitet: 23ml, Rosa bomullspåse) - Passar kvinnor under 30 år med mild blödning som ännu inte har haft en bebis. Även för mindre kvinnor.
  • Storlek 2 (Diameter: 46 mm, Längd: 52 mm, Kapacitet: 30 ml, Gul bomullspåse) - För kvinnor som har fött vaginalt eller är över 30 år. Även för långa kvinnor med medelstor till stor kroppsbyggnad.

Användning:

  1. Före första användningen och efter måste menstruationskoppen steriliseras. För att göra detta måste koppen kokas i varmt vatten i några minuter.
  2. Vik koppen för att föra in den. Pressas den övre kanten in, fixeras med ett finger och för inte in för djupt. Koppen öppnas inuti kroppen vilket ger ett litet negativt tryck för att garantera en perfekt passform.
  3. Efter MAXIMUM på 12 timmar måste koppen avlägsnas. Dra lite tills du enkelt kan klämma ned den nedre delen av koppen så att vakuumet släpps. Töm sedan innehållet i toaletten, skölj koppen eller rengör den med en trasa. Därefter kan koppen återintroduceras.
Product Type Google Base: Kropp & Bad
Produkttyper: Hygienprodukter vid menstruation
Varumärken: Lamazuna
Egenskaper: Vegan, Plastfri
Certifikat: PETA Cruelty Free

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Lamazuna Menstrual Cup Féminine

34 kundrecensioner i alla språk

4,7 av 5 stjärnor
5 stjärnor
38 (88%)
4 stjärnor
2 (4%)
3 stjärnor
1 (2%)
2 stjärnor
1 (2%)
1 Stjärnor
1 (2%)

43 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 34 recensioner tillgängliga på andra språk.