Ekologisk kosmetika med grönsaker från Hands on Veggies

Upptäcka hela sortimentet av Hands on Veggies på Ecco Verde.

Hands on Veggies står för innovativ, vegan ekologisk kosmetika från trädgården! Det österrikiska märket föddes ur önskan att utveckla ett ny, färsk, ung och absolut revolutionerande ekologisk kosmetika, som helt enkelt är "grön" och allt annat än vanlig.

Mer om detta spännande varumärke hittas på Hands on Veggies .

Handla efter kategorier

Hands on Veggies: 30 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Stjärnan i dessa högkvalitativa produkter är ganska okonventionell: grönsaker. Hittills har kosmetika marknaden varit till förmån till frukt och blommor, däremot har även grönsaker mycket att erbjuda i form av en mängd olika näringsämnen, vitaminer och antioxidanter! Några av de naturliga ingredienser också erhållas genom biofermentation och erbjuda ett ännu bredare utbud av ädla vård aktiva ingredienser för hud och hår.

En annan speciell egenskap med Hands on Veggies är konserveringen av kosmetika. Detta säkerställs genom vegetabiliska extrakt och fermenterade ingredienser. Det rör sig om en specialutvecklad, flerstegs- och helt naturlig konserveringsmetod. Detta ger även en dubbel fördel: hållbarhet och vård.

Även förpackningarna är speciella på Hands on Veggies: Tuberna är tillverkade av biobaserade plaster, som kan framställs av sockerrörsavfall. Detta är inte bara hållbart, utan sparar också en hel del CO2-utsläpp. De tomma tuberna är även återvinningsbara!

Hands on Veggies är:

  • vegan
  • eko-certifierad genom ECOGEA
  • utan djurförsök
  • naturligt konserverade med eko-fermentering