Naturlig kosmetika Classic Ayurveda

Högkvalitativ och modern naturkosmetika baserat på tusentals år gammal ayurvedisk kunskap - Classic Ayurveda! För ett hälsosamt liv i strålande skönhet!

Classic Ayurveda: 12 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

De högkvalitativa produkterna från Classic Ayurveda tillverkas i en liten fabrik med kärlek och omsorg från rent naturliga ingredienser och under uppsikt av ayurvediska experter. De vårdar och smeker din kropp och själ med sina utsökta och effektiva ingredienser och sensuella dofter. Alla recept har sin grund utifrån gamla kunskapen om Ayurveda - dessa blir sammansatta till moderna vårdprodukter, vars delikata, uppfriskande och lätta konsistens smickrar huden.

Utöver det selektiva urvalet av dyrbara ingredienser är även traditionell bearbetning av råvaror är extremt viktig: extrakten av växterna görs inte uteslutande vattenbaserat, utan behandlas i värdefulla oljor. Med stor omsorg framställs de vattniga extrakt som sedan tillagas i en bärolja till en perfekt helhet. Enligt den ayurvediska läran är man övertygad om att det är det enda sättet för de dyrbara växtsubstanserna att kunna tränga in i de djupa hudskikten för att utveckla sin fulla effekt.

Produkterna från Classic Ayurveda är:

  • BDIH certifierade
  • av rent naturliga ingredienser
  • om möjligt, med ingredienser från ekologisk odling
  • fria från mineraloljor, parabener, silikoner och PEG
  • utan kemiska syntetiska doftämnen, färgämnen och konserveringsmedel.
  • ej testade på djur