Naturkosmetika från Badger Balm

Aromaterapi & hudvårdsprodukter med fina ekologiska råvaror

Badger Balm är ett familjeföretag från New Hampshire, USA, som erbjuder hudvårdsprodukter från läppbalsam till solskyddsmedel - naturligt och rent med högsta kvalitet!

Marken / Badger Balm
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

  Badger Balm: 38 produkter

  Filter

  Alla priser inkl. moms.

  Badger Balm är ett familjeägt företag från New Hampshire, USA och producerar hudvårdsprodukter från läppbalsam till solkräm – naturligt och rent med högsta kvalitetsstandard.

  För sina unika produkter använder företaget Badger Balm endast de bästa och finaste ekologiska råvarorna i världen. Formuleringarna bygger på mottot "Vi gör produkter för människor vi älskar och delar dem sedan med världen." tillverkas - med många års erfarenhet, forskning, mycket kärlek och engagemang. Hållbarhet och miljövänlig produktion är också mycket viktigt för företaget. Denna extraordinära inställning till kosmetika och råvaror är också det som gör Badger Balms så unika.

  Badger Balms -produkterna är rika på vitaminer, eteriska oljor, mineraler och värdefulla oljor för att ge näring, mjukgöra och skydda huden - samtidigt som de skämmer bort själen med aromaterapi. Det betyder: Badger Balms är en helhetsupplevelse!