Medicinsk vatteninfunderad hudvård av Aquatadeus

För känslig, irriterad, torr hud och neurodermatit

Aquatadeus - Österrikisk hudvårdslinje för behandling av atopisk dermatit!
Skräddarsydd för mycket känslig och lättirriterad hud som lider av atopisk dermatit.

Marken / Aquatadeus

Aquatadeus: 6 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Aquatadeus är en särskild vårdserie för problematisk hud. Kärnan i alla produkter är det värdefulla Aquatadeus medicinska vattnet . Det har visat sig hjälpa till med neurodermatit, psoriasis, eksem och fot- och nagelsvamp. Det har vetenskapligt testats och officiellt erkänts som medicinskt vatten i Österrike. Aquatadeus medicinska vatten stiger från en källa 1100 meter över havet i Öblarn (Steiermark), Österrike. Dess verkan har varit känd sedan 1600-talet. Det kännetecknas framför allt av sitt låga pH-värde och dess höga innehåll av sulfat och mineraler.

Den österrikiska vårdlinjen Aquatadeus är:

  • fri från silikon, paraffiner, mineraloljor och parabener
  • fri från syntetiska färger
  • cruelty-free

Den medicinska vattensprayen, krämen och body lotionen är gjorda utan konserveringsmedel. Schampo, balsam och våtservetter är milt konserverade.
Defensil® plus är en speciell aktiv ingrediens som finns i vissa produkter (krämen och våtservetter) är en ren örtkombination av vinbärsfröolja, praktklockaextrakt och solrosoljekoncentrat från kontrollerad organisk odling. Defensil® plus är därför den perfekta kombinationen av aktiva ingredienser för känslig, lätt irriterad och stressad hud. Den har en lugnande effekt, lindrar klåda och hjälper till att stabilisera skyddsbarriären.

Alla Aquatadeus- produkter - med undantag av krämen - är vegan.