Zotter Schokoladen Handgjord adventskalender

Stor och elegant väggkalender

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Stora och eleganta och fyllda med 24 olika handskopade minichoklader - det är den läckra adventskalendern från Zotter. Förföriska sorter (med och utan alkohol) som nougatvariation, smörkaramell, apelsinlikör och pepparkakor sötar före jul. Inlägget i kalendern är gjord av bioplast och komposterbar.

24 handskopade mini-choklad:

Tusenbladig nougat Whisky (alk.)
Vit choklad med sprött Hallon och kokosnöt
Blå bullriga vallmo Apelsinlikör (alk.)
Hampa praline Ge nötter
Husplommon (alk.) Smörkaramell
Yuzu Citrus Mjölk kräm
Nougat variation Amarena körsbär
Amaretto marsipan (alc.) Vilda bär med vanilj
Vanligtvis Österrike Hasselnöt marsipan (alc.)
Chokladbanan Karamellugat
Marc de Champagne (alk.) Vinbär Chili Rock
Cognac & kaffe (alc.) Pepparkakor (alk.) Innehåller gluten

(alk.) = innehåller alkohol

Kalendermått B 48 x H 33 x D 1,8 cm

Varumärken: Zotter Schokoladen
Mer information

Ingredienser:
1. Tusenbladig
nougat : rått sockerrör °, mandel sprött ° (socker ° & mandel ° & dextros ° & smör °), kakaomassa °, hasselnötter °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, hasselnötsolja °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, helrörsocker °, bergsalt, vaniljskida °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad °
2. Scotch whisky: kakaomassa °, rå sockerrör °, kakaosmör °, whisky °, glukos invertsocker sirap °, helmjölkspulver °, smör °, helmjölk °, stensalt, emulgeringsmedel: sojalecitin °, vaniljbönapulver ° kakao (kakaomassa och kakaosmör): 70 % åtminstone i den ädla mörka chokladen °
3. Vit choklad med sprött: råsocker °, kakaosmör °, mandel °, helmjölkspulver °, skummjölkspulver °, hasselnötter °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, vaniljpulverpulver °, sojalecitin **, bergsalt, kanel °
4. Hallon och kokosnöt: råsocker °, kakaosmör °, kakaomassa °, torkad kokosnöt °, glukos invertsocker sirap °, risdryckspulver ° (ris ° & solrosolja ° & salt), hallonmassa °, helmjölkspulver °, helmjölk °, skummjölkspulver °, hallon torkad °, kokosmjölk ° (kokosnötter ° & vatten & förtjockningsmedel: guacernummjöl °), ananaskoncentrat °, kokosnötspulver ° (kokosmjölk ° & maltodextrin °), hallonpulver °, citronsaftkoncentrat °, söt vasslepulver °, sojasockerlecitin **, torkade blåbär °, Citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), vaniljpulverpulver °, bergsalt, lecitin (solros) **, kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 50% i kokosmjölkscoververture °
5. Blå vallmofrön: rårörsocker °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, vispad grädde °, kakaomassa °, glukos invertsocker sirap °, blå vallmofrön °, skummjölkspulver °, smör °, honung °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, vaniljpulverpulver °, sojalecitin * *, Rock salt, kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 40% i lätt fjällmjölkchoklad °
6. Apelsinlikör: råsocker socker °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, kakaomassa °, smör °, glukos invertsocker sirap °, apelsinlikör °, apelsinjuice °, apelsinsprit °, apelsinjuicekoncentrat °, bergsalt, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, kakaosås ( och kakaosmör): minst 40% i lätt fjällmjölkchoklad °
7. Starkt öl: råsocker socker °, kakaomassa °, kakaosmör °, Nicobar India Pale Ale ° (specialöl - innehåller kornmalt), helmjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, karamellpulver ° (skummjölk °, vassle °, socker °, smör ° ), Ölbrandy °, hasselnötter °, mjölkkaramellpulver ° (skummjölkspulver ° & socker °), helrörsocker °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, bergsalt, humlepulver °, vaniljpulverpulver °, kanel °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaosmör och ): 50% åtminstone i mörk bergsmjölkchoklad °
8.Genötter : rå sockerrör °, kakaomassa °, hasselnötter ° (18%), kakaosmör °, helmjölkspulver °, mandel ° (5%), cashewnötter ° (5%), smör °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, sockerrör ° , Rock salt, vanilj pod pulver °, kanel °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaosmör och kakaomassa): 60% åtminstone i extra mörk mjölkchoklad °
9. Husplommon: kakaomassa °, rå sockerrörsocker °, kakaosmör °, helmjölk °, glukos invertsocker sirap °, plommonbrandy °, helmjölkspulver °, bergsalt, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, kakao (kakaosmör och kakaomassa): minst 70% i Nobel mörk choklad °
10. SmörKaramell: Rått sockerrör °, kakaosmör °, kakaomassa °, smör °, vispad grädde °, mandel °, helmjölkspulver °, karamellknips ° (socker ° & glukossirap ° & smör °), glukos invertsocker sirap °, helmjölk °, söt vasslepulver °, skummjölkspulver °, hela rörsocker °, bergsalt, sojalecitin **, citronsaftkoncentrat °, vaniljpulverpulver °, rosenblad °, citronsaftpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): 50% åtminstone i den mörka fjällmjölkchoklad °
11. Wiener Melange: rått sockerrör °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, helmjölk °, skummjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, söt vasslepulver °, kaffepulver °, honung °, kakaomassa °, sockerrörsocker °, mandel °, malda kaffebönor °, vaniljbälgar °, sojalecitin **, bergsalt, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °)
12. Mjölkkräm : råsocker socker °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, kakaomassa °, glukos invertsocker sirap °, honung °, karamellpulver ° (skummjölk °, vassle °, socker °, smör °), mandel °, mjölk karamellpulver ° (skummjölkspulver ° & Socker °), sockerrörsocker °, sojalecitin **, söt vasslepulver °, bergsalt, vaniljpulverpulver °, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 40% lätt bergsmjölkchoklad °
13.Nougatvariation: rå sockerrör °, kakaomassa °, kakaosmör °, mandel °, hasselnötter °, helmjölkspulver °, smör °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, bergsalt, vaniljpulverpulver °, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad ° br />
14. Zotter Espresso "så mörk": kakaomassa °, rårörsocker °, kakaosmör °, helmjölk °, helmjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, kaffepulver °, malet kaffebönor °, sött vasslepulver °, helrörsocker °, sojalecitin **, bergsalt, Vaniljpulverpulver °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): 80% åtminstone i smart bitter choklad °
15. Amaretto marsipan: kakaomassa °, marsipan ° (mandel ° & socker ° & invertsocker sirap °), råsocker socker °, mandel °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, amaretto °, glukos invertsocker sirap °, smör °, hela rörsocker °, Sojalecitin **, bergsalt, bitter mandelolja °, ingefärspulver °, vaniljpulverpulver, kakao (kakaosmör och kakaomassa): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad °
16. Skogsbär med vanilj: råsocker °, kakaosmör °, kakaomassa °, helmjölkspulver °, helmjölk °, honung °, skummjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, jordgubbar °, blåbär °, torkade hallon °, mandel °, lingon koncentrat °, Vinbärskoncentrat °, torkade jordgubbar °, torkade vinbär °, torkade blåbär °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, bergsalt, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kanel °, rosenblad °, kakao (Kakaomassa och kakaosmör): minst 50% i den mörka bergmjölkchoklad °
17. Vanligtvis Österrike: Rått sockerrör °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, kakaomassa °, valnötter °, helmjölk °, skummjölkspulver °, grå vallmofrön °, glukos invertsocker sirap °, smör °, söt vasslepulver °, mandel °, kanel °, sojapulver ° (Soja ° & maltodextrin ° & majssirap °), helrörsocker °, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, bergsalt, ingefärspulver °, stjärnanis °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): åtminstone 50% i den mörka fjällmjölkchoklad °
18. Hasselnöt: rått sockerrör °, honung-nötmassa ° (hasselnötter ° & honung °), kakaosmör °, kakaomassa °, hasselnötter °, helmjölkspulver °, muskotnöt Ottonel ° (innehåller sulfiter), glukos invertsocker sirap °, skummjölkspulver °, smör °, söt vasslepulver °, hela rörsocker °, sojalecitin **, bergsalt, vaniljpulverpulver °, kanel °, stjärnanis °, kardemumma °, kryddnejlikor °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 50% i den mörka fjällmjölkchoklad °
19. Nougat med djungelpeppar: rått sockerrör °, kakaomassa °, kakaosmör °, paranötter °, helmjölkspulver °, smör °, söt vasslepulver °, skummjölkspulver °, djungelpeppar °, sojalecitin **, sockerrörsocker °, stensalt, vaniljbälgar (°, kanelpulver Kakaomassa och kakaosmör): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad °
20. Karamellugat: rårörsocker °, kakaosmör °, mandel °, karamellpulver ° (skummjölk °, vassle °, socker °, smör °), karamellknips ° (socker ° & glukossirap ° & smör °), helmjölkspulver °, mjölkkaramellpulver ° ( Skummjölkspulver ° & socker °), kakaomassa °, smör °, helrörsocker °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, bergsalt, söt vasslepulver °, vaniljpulverpulver °, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °)
21. Marc de Champagne: kakaomassa °, råsocker °, kakaosmör °, helmjölk °, Marc de Champagne °, glukos invertsocker sirap °, smör °, helmjölkspulver °, bergsalt, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, kakao (kakaomassa och kakaosmör) ): 70% åtminstone i ädel mörk choklad °
22. Vinbär Chili Rock: Rått rörsocker °, kakaomassa °, kakaosmör °, vinbärskoncentrat °, helmjölk °, glukos invertsocker sirap °, skummjölkspulver °, helmjölkspulver °, torkade vinbär °, söt vasslepulver °, hel rörsocker °, sojalecitinpulver °, vaniljchotenoider ** , Rock salt, chili ”Bird's eye” °, kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): 70% åtminstone i den ädla mörka choklad °
23. Cognac + Kaffe: rårörsocker °, kakaomassa °, kakaosmör °, cognac °, helmjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, smör °, helmjölk °, malet kaffebönor ° (1%), söt vasslepulver °, helrörsocker °, kaffepulver ° (0,1%), sojalecitin **, bergsalt, vaniljpulverpulver °
24. Pepparkakor: kakaomassa °, rårörsocker °, pepparkakor ° (rågmjöl ° & socker ° & citronskal ° & apelsinskal ° & majssirap ° & ägg ° & honung ° & smör ° & helmjölk ° & hasselnötter ° & valnötter ° & kanel ° & pepparkakakrydda ° & höjningsmedel: natriumbikarbonat & allspice ° & muskotnöt °), kakaosmör °, helmjölk °, rom °, marsipan ° (mandel ° & socker ° & invertsocker sirap °), hasselnötter °, glukos invertsocker sirap °, honung °, helmjölkspulver ° , Torkad kokosnöt °, skummjölkspulver °, pepparkakakrydda °, kanel °, bergsalt, sojalecitin **, helrörsocker °, vaniljpulverpulver °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaosmör och kakaomassa): minst 70% i ädel mörk choklad °

° från kontrollerat organiskt jordbruk, ** emulgeringsmedel, 66% handlas enligt Fairtrade-standarder

Kan innehålla spår av jordnötter och sesamfrön.

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Zotter Schokoladen Handgjord adventskalender

4 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
5 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

5 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 4 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder