Zotter Schokoladen Handgjord adventskalender
Stor och elegant väggkalender
SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment
Beskrivning
Stora och eleganta och fyllda med 24 olika handskopade minichoklader - det är den läckra adventskalendern från Zotter. Förföriska sorter (med och utan alkohol) som nougatvariation, smörkaramell, apelsinlikör och pepparkakor sötar före jul. Inlägget i kalendern är gjord av bioplast och komposterbar.
24 handskopade mini-choklad:
Tusenbladig nougat | Whisky (alk.) |
Vit choklad med sprött | Hallon och kokosnöt |
Blå bullriga vallmo | Apelsinlikör (alk.) |
Hampa praline | Ge nötter |
Husplommon (alk.) | Smörkaramell |
Yuzu Citrus | Mjölk kräm |
Nougat variation | Amarena körsbär |
Amaretto marsipan (alc.) | Vilda bär med vanilj |
Vanligtvis Österrike | Hasselnöt marsipan (alc.) |
Chokladbanan | Karamellugat |
Marc de Champagne (alk.) | Vinbär Chili Rock |
Cognac & kaffe (alc.) | Pepparkakor (alk.) Innehåller gluten |
(alk.) = innehåller alkohol
Kalendermått B 48 x H 33 x D 1,8 cm
Varumärken: | Zotter Schokoladen |
---|
Mer information
Ingredienser:
1. Tusenbladig nougat : rått sockerrör °, mandel sprött ° (socker ° & mandel ° & dextros ° & smör °), kakaomassa °, hasselnötter °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, hasselnötsolja °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, helrörsocker °, bergsalt, vaniljskida °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad °
2. Scotch whisky: kakaomassa °, rå sockerrör °, kakaosmör °, whisky °, glukos invertsocker sirap °, helmjölkspulver °, smör °, helmjölk °, stensalt, emulgeringsmedel: sojalecitin °, vaniljbönapulver ° kakao (kakaomassa och kakaosmör): 70 % åtminstone i den ädla mörka chokladen °
3. Vit choklad med sprött: råsocker °, kakaosmör °, mandel °, helmjölkspulver °, skummjölkspulver °, hasselnötter °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, vaniljpulverpulver °, sojalecitin **, bergsalt, kanel °
4. Hallon och kokosnöt: råsocker °, kakaosmör °, kakaomassa °, torkad kokosnöt °, glukos invertsocker sirap °, risdryckspulver ° (ris ° & solrosolja ° & salt), hallonmassa °, helmjölkspulver °, helmjölk °, skummjölkspulver °, hallon torkad °, kokosmjölk ° (kokosnötter ° & vatten & förtjockningsmedel: guacernummjöl °), ananaskoncentrat °, kokosnötspulver ° (kokosmjölk ° & maltodextrin °), hallonpulver °, citronsaftkoncentrat °, söt vasslepulver °, sojasockerlecitin **, torkade blåbär °, Citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), vaniljpulverpulver °, bergsalt, lecitin (solros) **, kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 50% i kokosmjölkscoververture °
5. Blå vallmofrön: rårörsocker °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, vispad grädde °, kakaomassa °, glukos invertsocker sirap °, blå vallmofrön °, skummjölkspulver °, smör °, honung °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, vaniljpulverpulver °, sojalecitin * *, Rock salt, kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 40% i lätt fjällmjölkchoklad °
6. Apelsinlikör: råsocker socker °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, kakaomassa °, smör °, glukos invertsocker sirap °, apelsinlikör °, apelsinjuice °, apelsinsprit °, apelsinjuicekoncentrat °, bergsalt, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, kakaosås ( och kakaosmör): minst 40% i lätt fjällmjölkchoklad °
7. Starkt öl: råsocker socker °, kakaomassa °, kakaosmör °, Nicobar India Pale Ale ° (specialöl - innehåller kornmalt), helmjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, karamellpulver ° (skummjölk °, vassle °, socker °, smör ° ), Ölbrandy °, hasselnötter °, mjölkkaramellpulver ° (skummjölkspulver ° & socker °), helrörsocker °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, bergsalt, humlepulver °, vaniljpulverpulver °, kanel °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaosmör och ): 50% åtminstone i mörk bergsmjölkchoklad °
8.Genötter : rå sockerrör °, kakaomassa °, hasselnötter ° (18%), kakaosmör °, helmjölkspulver °, mandel ° (5%), cashewnötter ° (5%), smör °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, sockerrör ° , Rock salt, vanilj pod pulver °, kanel °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaosmör och kakaomassa): 60% åtminstone i extra mörk mjölkchoklad °
9. Husplommon: kakaomassa °, rå sockerrörsocker °, kakaosmör °, helmjölk °, glukos invertsocker sirap °, plommonbrandy °, helmjölkspulver °, bergsalt, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, kakao (kakaosmör och kakaomassa): minst 70% i Nobel mörk choklad °
10. SmörKaramell: Rått sockerrör °, kakaosmör °, kakaomassa °, smör °, vispad grädde °, mandel °, helmjölkspulver °, karamellknips ° (socker ° & glukossirap ° & smör °), glukos invertsocker sirap °, helmjölk °, söt vasslepulver °, skummjölkspulver °, hela rörsocker °, bergsalt, sojalecitin **, citronsaftkoncentrat °, vaniljpulverpulver °, rosenblad °, citronsaftpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): 50% åtminstone i den mörka fjällmjölkchoklad °
11. Wiener Melange: rått sockerrör °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, helmjölk °, skummjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, söt vasslepulver °, kaffepulver °, honung °, kakaomassa °, sockerrörsocker °, mandel °, malda kaffebönor °, vaniljbälgar °, sojalecitin **, bergsalt, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °)
12. Mjölkkräm : råsocker socker °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, kakaomassa °, glukos invertsocker sirap °, honung °, karamellpulver ° (skummjölk °, vassle °, socker °, smör °), mandel °, mjölk karamellpulver ° (skummjölkspulver ° & Socker °), sockerrörsocker °, sojalecitin **, söt vasslepulver °, bergsalt, vaniljpulverpulver °, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 40% lätt bergsmjölkchoklad °
13.Nougatvariation: rå sockerrör °, kakaomassa °, kakaosmör °, mandel °, hasselnötter °, helmjölkspulver °, smör °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, bergsalt, vaniljpulverpulver °, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad ° br />
14. Zotter Espresso "så mörk": kakaomassa °, rårörsocker °, kakaosmör °, helmjölk °, helmjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, kaffepulver °, malet kaffebönor °, sött vasslepulver °, helrörsocker °, sojalecitin **, bergsalt, Vaniljpulverpulver °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): 80% åtminstone i smart bitter choklad °
15. Amaretto marsipan: kakaomassa °, marsipan ° (mandel ° & socker ° & invertsocker sirap °), råsocker socker °, mandel °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, amaretto °, glukos invertsocker sirap °, smör °, hela rörsocker °, Sojalecitin **, bergsalt, bitter mandelolja °, ingefärspulver °, vaniljpulverpulver, kakao (kakaosmör och kakaomassa): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad °
16. Skogsbär med vanilj: råsocker °, kakaosmör °, kakaomassa °, helmjölkspulver °, helmjölk °, honung °, skummjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, jordgubbar °, blåbär °, torkade hallon °, mandel °, lingon koncentrat °, Vinbärskoncentrat °, torkade jordgubbar °, torkade vinbär °, torkade blåbär °, söt vasslepulver °, helrörsocker °, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, bergsalt, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °), kanel °, rosenblad °, kakao (Kakaomassa och kakaosmör): minst 50% i den mörka bergmjölkchoklad °
17. Vanligtvis Österrike: Rått sockerrör °, kakaosmör °, helmjölkspulver °, kakaomassa °, valnötter °, helmjölk °, skummjölkspulver °, grå vallmofrön °, glukos invertsocker sirap °, smör °, söt vasslepulver °, mandel °, kanel °, sojapulver ° (Soja ° & maltodextrin ° & majssirap °), helrörsocker °, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, bergsalt, ingefärspulver °, stjärnanis °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): åtminstone 50% i den mörka fjällmjölkchoklad °
18. Hasselnöt: rått sockerrör °, honung-nötmassa ° (hasselnötter ° & honung °), kakaosmör °, kakaomassa °, hasselnötter °, helmjölkspulver °, muskotnöt Ottonel ° (innehåller sulfiter), glukos invertsocker sirap °, skummjölkspulver °, smör °, söt vasslepulver °, hela rörsocker °, sojalecitin **, bergsalt, vaniljpulverpulver °, kanel °, stjärnanis °, kardemumma °, kryddnejlikor °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): minst 50% i den mörka fjällmjölkchoklad °
19. Nougat med djungelpeppar: rått sockerrör °, kakaomassa °, kakaosmör °, paranötter °, helmjölkspulver °, smör °, söt vasslepulver °, skummjölkspulver °, djungelpeppar °, sojalecitin **, sockerrörsocker °, stensalt, vaniljbälgar (°, kanelpulver Kakaomassa och kakaosmör): minst 60% i extra mörk mjölkchoklad °
20. Karamellugat: rårörsocker °, kakaosmör °, mandel °, karamellpulver ° (skummjölk °, vassle °, socker °, smör °), karamellknips ° (socker ° & glukossirap ° & smör °), helmjölkspulver °, mjölkkaramellpulver ° ( Skummjölkspulver ° & socker °), kakaomassa °, smör °, helrörsocker °, skummjölkspulver °, sojalecitin **, bergsalt, söt vasslepulver °, vaniljpulverpulver °, kanel °, rosenblad °, citronpulver ° (citronsaftkoncentrat ° & majsstärkelse ° & socker °)
21. Marc de Champagne: kakaomassa °, råsocker °, kakaosmör °, helmjölk °, Marc de Champagne °, glukos invertsocker sirap °, smör °, helmjölkspulver °, bergsalt, sojalecitin **, vaniljpulverpulver °, kakao (kakaomassa och kakaosmör) ): 70% åtminstone i ädel mörk choklad °
22. Vinbär Chili Rock: Rått rörsocker °, kakaomassa °, kakaosmör °, vinbärskoncentrat °, helmjölk °, glukos invertsocker sirap °, skummjölkspulver °, helmjölkspulver °, torkade vinbär °, söt vasslepulver °, hel rörsocker °, sojalecitinpulver °, vaniljchotenoider ** , Rock salt, chili ”Bird's eye” °, kanel °, kakao (kakaomassa och kakaosmör): 70% åtminstone i den ädla mörka choklad °
23. Cognac + Kaffe: rårörsocker °, kakaomassa °, kakaosmör °, cognac °, helmjölkspulver °, glukos invertsocker sirap °, smör °, helmjölk °, malet kaffebönor ° (1%), söt vasslepulver °, helrörsocker °, kaffepulver ° (0,1%), sojalecitin **, bergsalt, vaniljpulverpulver °
24. Pepparkakor: kakaomassa °, rårörsocker °, pepparkakor ° (rågmjöl ° & socker ° & citronskal ° & apelsinskal ° & majssirap ° & ägg ° & honung ° & smör ° & helmjölk ° & hasselnötter ° & valnötter ° & kanel ° & pepparkakakrydda ° & höjningsmedel: natriumbikarbonat & allspice ° & muskotnöt °), kakaosmör °, helmjölk °, rom °, marsipan ° (mandel ° & socker ° & invertsocker sirap °), hasselnötter °, glukos invertsocker sirap °, honung °, helmjölkspulver ° , Torkad kokosnöt °, skummjölkspulver °, pepparkakakrydda °, kanel °, bergsalt, sojalecitin **, helrörsocker °, vaniljpulverpulver °, kardemumma °, stjärnanis °, kakao (kakaosmör och kakaomassa): minst 70% i ädel mörk choklad °
° från kontrollerat organiskt jordbruk, ** emulgeringsmedel, 66% handlas enligt Fairtrade-standarder
Kan innehålla spår av jordnötter och sesamfrön.
Erfarenheter från våra kunder
svenska recensioner skriven för Zotter Schokoladen Handgjord adventskalender
4 kundrecensioner i alla språk
5 stjärnor | | 5 | (100%) |
---|---|---|---|
4 stjärnor | | 0 | (0%) |
3 stjärnor | | 0 | (0%) |
2 stjärnor | | 0 | (0%) |
1 Stjärnor | | 0 | (0%) |
5 recensioner
Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 4 recensioner tillgängliga på andra språk.
- Inga recensioner tillgängliga