Tautropfen Naturkosmetik

Certifierad naturkosmetik med verkan. Droppe för droppe.

Med TAUTROPFEN - a drop of paradise,
längtan efter harmoni och välbefinnande uppfylls. Den lilla flykt från det liv och rörelse i vardagen är möjlig på ett sensuellt sätt. TAUTROPFEN - a drop of paradise erbjuder ett sortiment för en holistisk, naturlig hälsa och välbefinnande för ansikte och kropp.

Marken / TAUTROPFEN

Tautropfen: 17 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Endast de bästa råvarorna från naturen kommer till användning: växter, örter och oljor från ekologiskt jordbruk och certifierad vild samling. Det kompletteras med sitt eget djupa brunnsvatten från svarta skogarna för att vinna fina daggdroppar, färska emulsioner, rika krämer och välbefinnande badprodukter för dig. De avstår från råvaror där djuren måste avlivas. Skyddet av mänskliga livsmiljöer och hotade djur- och växtarter är ett särskilt intresse för Tautropfen och därför stöder TAUTROPFEN - a drop of paradise miljöprogram och socio-miljöprojekt runt om i världen.

Från hela världen, från alla kontinenter har Tautropfen återupptäckt gamla vårdritualer och vårdhemligheter för dig. Dyk in i sinnevärlden av TAUTROPFEN - a drop of paradise och åka på en resa runt om i världen.

Mer erfarenhet kan naturkosmetik inte ge!