Naturliga skönhetsprodukter från Douces Angevines

Douces Angevines tillverkar skonsamt och i harmoni med naturen enkel och effektiv naturkosmetika för hand - med utvalda råvaror från franska Anjou!

Kategorier:

Douces Angevines: 51 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Hemligheten bakom skönhetsvården av Douces Angevines består snarare av många små, enkla hemligheter som gör varumärket så speciellt.

Hemlighet Nr.1: de så kallade CosmétoFluides - inte krämer, inte oljor utan en magisk, vattenfri blandning - en sant flytande och rent vegetabiliskt guld.

Hemlighet Nr.2: The Beauty Garden. Den husegna trädgården av Douces Angevines hanteras enligt biodynamiska riktlinjer och är inspirerad av den medeltida traditionen av ört- och grönsaksodlingar. 40% av ingredienserna hittas i denna trädgård. 20% kommer från hållbar vildsamling. De återstående 40% är eteriska oljor, värdefulla vegetabiliska oljor och sällsynta växter - som kommer från små ekologiska gårdar från Anjou eller exotiska råvaror från fairtrade handel.

Hemlighet Nr. 3: Produktion görs enligt traditionella metoder och med den naturliga energin av solen och månen. Helt utan några mekaniska eller kemiska medel. I laboratoriet är det tiden som är kung och gör värdefulla och effektiva macerat av nyplockade växter.

Hemlighet Nr. 4: Dynamisering. Den nästan helt bortglömda konsten att upptäcka, modulera och bevara energi och naturliga kraften i växter är mycket viktigt hos Douces Angevines. Dessutom spelar blandning för hand en enorm roll i detta sammanhang.

Hemlighet Nr. 5: Den sanna rollen av dofter. Våren av Douces Angevines går långt utöver kravet på "att göra vacker". Doftväxter är noga utvalda enligt gammal tradition för varje produkt och varje enskild hudtyp. Endast så uppstår en unik harmoni som har mer konstnärligt värde än bara hudvård.

Hemlighet Nr. 6: Ett unikt hantverk. Alla produkter tillverkas noggrant i egen fabrik, med full uppmärksamhet och gjord med kärlek för hand. Dessutom plockas bara det från naturen, som verkligen behövs. Genom de små produktionsvolymerna, är det också möjligt bearbeta allt dynamiskt och för hand. Produkterna som tillverkas är därför ett verkligt hantverk.

Alla produkter från Douces Angevines är:

  • Cosmébio & ECOCERT-certifierade
  • utan djurförsök
  • One Voice-certifierade
  • handgjorda
  • 100% vegetabiliska