Balm Balm - Eko-certifierad hudvård

Högkvalitativ, eko-certifierade salvor och oljor för alla tillfällen - Balm Balm!

Balm Balm: 48 produkter

Filter

Alla priser inkl. moms.

Den brittiska märket Balm Balm, som är ett 100% ekologiskt certifierad märke, lyftes upp av Glenda Taylor 2005 - en aromaterapeut, parfymör och vetenskaplig rådgivare för utveckling av naturkosmetika. Drivkraften var att skapa högkvalitativa, Soil Association-certifierad naturkosmetika till överkomliga priser.

Företaget är ett familjeföretag som försöker göra ett så litet ekologiskt fotavtryck som möjligt och hålla det så grönt som möjligt. Balm balm använder uteslutande återvinningsbara förpackningar och FSC-certifierade kartonger från en CO2-neutralt producerad drift.

Balm Balm står för transparens och tydlighet. Framförallt finns en beslutsamhet om att hålla allt så enkelt som möjligt - ingredienserna är tydligt märkta och innehåller för naturkosmetika inga icke-tillåtna, dolda ämnen! Balm balm produkter är 100% naturliga och ekologiska.

Varför balsam? Balm Balm har specialiserat sig på tillverkning av salvor, eftersom vattenfria formuleringar inte kräver petrokemiska ämnen för konservering. De erbjuder alltså största möjliga naturlighet i kombination med den bästa effekten för huden.
Beroende på förhållandet mellan olja:vax är konsistensen fastare (för läppbalsam) eller mjukare (för ansikts- och kroppsvård). Oavsett bör du lagra produkterna svalt, eftersom konsistensen blir flytande vid ca. 32 ° C - men det är inte dåligt, utan understryker naturligheten i kosmetikan och kan korrigeras genom en kort förvaring i kylskåp igen.

Alla kosmetika Balm Balm är:

  • Soil Association-certifierade och kontrolleras varje år på nytt igen
  • försedda med Leaping Bunny-cerfikat av BUAV och garanterar därför helt fri från djurförsök
  • bär Real Beauty Manifesto logotypen som företag, vilket efterlever en helhetssyn av ärlighet, integritet, gemenskap och hållbarhet
  • helt naturliga