Aubrey Organics Rent Aloe Vera Gel

Allround vård för hud & hår

SlutsåldTillverkas inte längre

Nya version av produkten:

Aubrey Organics Aloe Vera Gel

Beskrivning

En vårdande allround för hud och hår: Vare sig som en fuktboost för den dagliga extra vården för huden i ansiktet, som en after sun vård för ansikte och kropp eller som en fuktighetsvård för hårbotten och hår - denna aloe vera gel är en riktig multitalang.

Observera: Eftersom denna produkt bevaras mycket enkelt och naturligt, rekommenderas att den bevaras i kylskåp efter att den öppnats.

Denna rena gel är en utmärkt produkt för vård av frisk hud - men det är också mycket effektivt vid hudproblem. Den kan användas vid: oren och torr hud, mjällig och torr hårbotten, torrt och sprött hår. Dessutom kan den användas som en vård efter solen. Det är den idealiska fuktgivande vården för alla hudtyper och oavsett hudens tillstånd.

Varför är detta aloe vera gel så flytande?
Aloe vera gel är den rätta namnet ämnet. Till detta rena gel tillsätts inga konsistensgivande hjälpmedel, liksom vid inga av Aubrey Organics produkter, vilket gör att den visar dess naturliga, mycket flytande konsistens (den geléliknande strukturen av substansen som extraheras av aloe vera blad ändrar dess konsistens när det kommer i kontakt med syre).

Användning:

  • Hudvård: Applicerad efter rengöring är den idealisk som en daglig fuktgivande ampull under dag- och nattkräm. Aloe vera gel appliceras på huden och trycks försiktigt in.
  • Hårbotten och hårvård: Applicera önskad mängd i handdukstorkat hår och massera försiktigt in i hårbotten och håret. Styla därefter som vanligt.

Endast för utvärtes bruk!

Product Type Google Base: Ansikte
konsistens: Gel
Huvudhudsvård: Gels
Produkttyper: Specialvård
Hudtyp: För alla hudtyper
Hårtyp: Känslig hårbotten
Varumärken: Aubrey Organics
Egenskaper: Vegan

Mer information

Ingredients (INCI): Aloe barbadensis (aloe) leaf juice*, leuconostoc/radish root ferment filtrate, cyamopsis tetragonoloba (guar) gum*, citric acid, aqua
* certified organic

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Aubrey Organics Rent Aloe Vera Gel

616 kundrecensioner i alla språk

4,4 av 5 stjärnor
5 stjärnor
638 (64%)
4 stjärnor
213 (21%)
3 stjärnor
86 (8%)
2 stjärnor
27 (2%)
1 Stjärnor
31 (3%)

995 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 616 recensioner tillgängliga på andra språk.